După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 22 iulie 2018

NEW‼️ Meditație biblică nepublicată a pastorului Richard Wurmbrand: Cum să obții bucurie în Domnul?

Suntem onorați pentru acceptul primit din partea fratelui Mihai Wurmbrand de a publica în portalul NewsNet Creştin o serie de meditații nepublicate ale pastorului Richard Wurmbrand:

Stimati frati si stimate surori,
  
Scrisoarea alaturata contine a meditatie nepublicata a tatalui meu, pastorul decedat Richard Wurmbrand. Pe pagina de web: 
www.asociatiacrestinasabinawurmbrand.ro, veti putea citi multe marturii ale crestinilor persecutati sub communism (unii au facut peste 15 ani de inchisoare.) Acesti crestini, acum unii in virsta de peste 80 de ani sunt ajutati de aceasta asociatie crestina. Marturiile lor sunt hrana spirituala incurajind sufletul fiecarui crestin.
                             
Va rog sa cititi aceste marturii si copiilor din familia sau biserica voastra.
                             
Aceasta asociatie continua lucrarea caritabila inceputa de tatal meu Richard Wurmbrand si mama mea Sabina. Asociatia Crestina Sabina Wurmbrand ajuta orfani, multi crestini in virsta care au suferit ani de zile in inchisorile comuniste in diverse tari din estul Europei si din Asia si copii dezavantajati din liceul Richard Wurmbrand in Iasi.
                               

Daca doriti sa daruiti pentru aceasta lucrare, pe pagina de web veti gasi datele bancare cit si un buton intitulat - Donate - pentru daruri prin carti de credit. Pentru a ajunge la pagina de web dati click pe linkul de mai sus. Deasemeni daca sunteti interesati in aceasta lucrare va rog sa raspinditi scrisorile noastre in bisericile din care faceti parte.
                              
             
               

Pace, 
Mihai Wurmbrand
Cum să obții bucurie în Domnul?


În timpul regimului comunist din Uniunea Sovietică, ignorând crudul pericol din partea KGB, biserica subterană a publicat o carte a unui autor creștin curajos S. Lavrov, intitulată "DUMNEZEU ESTE CU NOI". El povestește cum un ateu comunist călătorea pe țărmurile Mării Azov. Acesta a văzut pescarii la lucru și s-a gândit: Dacă această mare nu conținea pești, nimeni nu ar fi pescuit. Dacă nu ar exista Dumnezeu, nimeni nu s-ar ruga sau nu ar vorbi cu El. Nimeni nu merge la o fântână care nu conține apă. Dacă nu ar exista nici un har în biserică, nimeni nu ar merge acolo. Un nebun poate intra într-un subsol și poate declara că nu există soare în lume. Cu adevărat, el nu există pentru cei din subsoluri. Deci, nu există Dumnezeu pentru cei care se află în întunericul negării lui Dumnezeu sau de partea răului. Acest comunist a devenit un credincios ".

Primești o scrisoare ... cineva vine să te vadă ... sună telefonul. Puteți fi sigur, oricare ar fi motivul aparent, că dorința neexprimată a celeilalte persoane este invariabil: "Vreau să capăt bucurie din partea ta. Fă-mi o bucurie!" Toată lumea suferă mult. Toată lumea tânjește ca cineva să aibă grijă de el. Toată lumea vrea să i se zâmbească, să fie îmbrățișat.

Un fost prizonier, când eram întemnițat pentru 14 ani în închisorile comuniste românești, m-a întrebat: "De ce atât de multă răutate în lume? De ce a permis Dumnezeu să existe oameni care oprimă și terorizează milioane?" Filosofizarea despre această problemă nu va ajuta. Dar, din moment ce există atâtea răutate în lume, faceți-vă scopul de a aduce bucurie altora. Fie ca fiecare scrisoare, telefon sau conversație a ta să încerce să lase oamenii "să se bucure de tine". Cu o asemenea atitudine în viață, tu însuți vei vedea lumea in culori mai luminoase și vei fi convins că lumea este este condusă de un Dumnezeu bun.

Dacă nu ar fi fost așa, ar fi imposibil pentru voi, creaturi ale lui Dumnezeu, să fiți inspirați de El să răspândiți bucurie altora.

Patruzeci la sută din afacerea florarilor merge la înmormântări; restul acoperă obligațiile sociale precum nunțile și zilele de naștere. Puține flori sunt cumpărate pentru nici o ocazie specială, pur și simplu pentru că ne pasă unul de celălalt. La începutul primăverii, am văzut un bătrân care urca un deal abrupt, încă acoperit de zăpadă. Când am întrebat unde merge, el a răspuns: "Vreau să culeg primele lăcrimioare pentru iubita mea soție". Mult mai bine decât să speculezi, de ce Dumnezeu a permis soției mele să aibă artrită! Deși Pavel a scris multe epistole, nu știm de răspunsuri. " Cu multă mâhnire și strângere de inimă " (2 Corinteni 2: 4) el a cerut: "Lasă-mă să mă bucur de tine".

Și îngerii caută bucurie de la tine, pe care o poți da cu ușurință prin pocăință. Este scris: "Tot așa, vă spun că va fi mai multă bucurie în cer pentru un singur păcătos care se pocăiește, decât pentru nouăzeci și nouă de oameni neprihăniți care n-au nevoie de pocăință."(Luca 15: 7). Însuși Dumnezeul nostru este nerăbdător să-i dai ocazia de a "se bucura" așa cum este scris: " DOMNUL, Dumnezeul tău, este în mijlocul tău, ca un viteaz care poate ajuta; Se va bucura de tine cu mare bucurie, va tăcea în dragostea Lui şi nu va mai putea de veselie pentru tine.". (Țefania 3:17) Deoarece nu putem fi întotdeauna în jurul celor care așteaptă bucurie de la noi, suntem înțelepți să-i aducem la Sursa nelimitată de bucurie, care este Dumnezeu. Aceasta înseamnă aducerea lor la mântuire. Scopul vieții noastre să fie acela de a da bucurie celor din jurul nostru. Un zâmbet, un cuvânt amabil, un gest prietenos este atât de ușor de împărțit mai ales cu frații noștri care suferă pentru credința lor.

Nu poți aduce bucurie făcând rău. Lumea nu aduce bucurie. Biblia scrie: "Nu știți că prietenia lumii este vrășmășie cu Dumnezeu?" (Iacov 4: 4) Atunci ce este prietenia cu diavolul? Comunismul este diavolesc. Fondatorul său, KARL MARX, a stabilit scopul vieții sale și al mișcării sale: "să mă răzbun împotriva celui de sus care guvernează, să zdrobească omenirea și, atunci când aceasta coboară în întuneric, să o urmeze râzând "(Vezi toate citatele și bibliografia în cartea mea "A FOST KARL MARX UN SATANIST?" (disponibilă online la http://richardwurmbrandfoundation.com N.Ed.) Marxismul și creștinismul sunt total incompatibile. Lupta de clasă și revoluția, așa cum le-a propovăduit Marx, sunt opusul principiului dragostei, al lui Isus. Bisericile creștine adevărate din China comunistă, din Cuba sau din Vietnamul comunist nu acceptă nici colaborarea cu autoritățile anti-Dumnezeu și nici nu sunt controlate de acestea, de asemenea, noi în țările libere nu ar trebui să avem nici o prietenie cu lumea.


Creștinii continuă să arate iubire practică față de frații lor care sunt în nevoie. În atâtea cărți și mărturii, creștinii care au suferit descriu modul în care statornicia în credință a colegilor lor creștini le-a adus bucurie adevărată! Avem nevoie să învățăm de la ei că modul de a aduce adevărata bucurie este să urmăm exemplul lor de sacrificiu. Apostolul Pavel scrie: "Urmați-mă pe mine, fraților, și uitați-vă bine la cei ce se poartă după pilda pe care o aveți în noi. Căci v-am spus de multe ori, și vă mai spun și acum, plângând: sunt mulți care se poartă ca vrajmași ai crucii lui Hristos. Sfârșitul lor va fi pierzarea. Dumnezeul lor este pântecele, și slava lor este în rușinea lor, și se gândesc la lucrurile de pe pământ. Dar cetățenia noastră este in ceruri, de unde și așteptăm ca Mântuitor pe Domnul Isus Hristos."(Filipeni 3: 17-20)

Richard Wurmbrand
Vezi și:

Meditație biblică nepublicată a pastorului Richard Wurmbrand: Ce te face să fii un bun păstor spiritual

Meditație biblică nepublicată a pastorului Richard Wurmbrand: Este nevoie de credința creștină?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.