După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 3 ianuarie 2021

Sali Sabri 🔴 În urmă cu cinci ani, domnul Bill Gates, a prezis pandemia. Acum face previziuni post-covid...

 În urmă cu cinci ani, domnul Bill Gates, a prezis pandemia. Acum face previziuni post-covid și ne spune că lumea se va schimba și că "întâlnirile fizice" nu vor mai fi necesare în lumea afacerilor, dar și-n alte domenii. Ne mai spune că următoarea pandemie va fi mau ușor de combătut pentru că "nu mai suntem naivi".

Domnule Bill, să știți că aveți dreptate. Eu deja am văzut că mulți oameni evită întâlnirile fizice, mai ales când vine vorba de slujbele bisericii. Cunosc, domnule Bill, oameni care duminică dimineața în loc să vină la biserică, își aprind laptopurile și se uită la slujbe online. Își beau cafeaua, stau în pijamele, si după vizionarea "slujbei online", se bagă din nou în pat cu sentimentul datoriei împlinite. Ăștia vă iubesc!
Și parcă, totuși, nu aveți dreptate în totalitate. Eu cred că vom fi naivi și la următoarea pandemie.
4. Eu, de exemplu, sunt atât de naiv că în curând o să demarez la noi la biserică una dintre cele mai ample proiecte sociale pe care le-am făcut vreodată: în fiecare zi vom hrăni 50 de persoane flămânde. Sunt atât de naiv încât cred că Dumnezeu va purta de grijă acestor oameni. Nu știu cum și de unde, dar robul Domnului este ușor de înduplecat.
Și vă mai spun ceva, domnule Bill, întâlnirile fizice vor fi necesare, să știți. Atâta timp cât vor mai exista oameni naivi, ca și mine, întâlnirile fizice vor exista. Vor exista pentru că pe săraci nu-i putem hrăni prin zoom sau prin microsoft team.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.