După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 27 ianuarie 2021

La revedere, Johann Kirschner, dincolo de Iordan!

S-a născut în 1919, la sfârșitul primului război mondial, dar a primit din plin lovitura celui de-al doilea.

A cunoscut ororile tranșeei, a suferit în lagărul de prizonieri. Dar a demonstrat încă o dată că a fost zămislit dintr-un material deosebit de rezistent. În acea perioadă l-a cunoscut pe Dumnezeu, l-a îmbrățișat cu toată puterea și timp de 80 de ani a umblat cu El, ca Enoh altă dată. A fost în prima promoție de elevi la seminarul Teologic Beröa și deși ar fi putut rămâne în Germania, a ales să meargă acolo de unde majoritatea se zbătea să scape. În România a slujit cu credincioșie, în special în comunitatea de sași din jurul Mediașului, și cred că numele lui poate fi pus alături de cel al pionierilor penticostalismului din România.
Numele lui, Johann Kirschner, va rămâne neuitat pentru noi, cei din New Life Church, care am avut șansa să îl cunoaștem, să primim un pic din pasiunea lui cu care l-a slujit pe Domnul până la ultima suflare.
Când l-am vizitat la spital, era în stare de semiconștiență. Acea stare când nu te mai poți ascunde sau preface, când ceea ce este în inimă iese la suprafață. Dintr-odată, așa cum stătea în acea stare de somn, am văzut că își ridică o mână spre cer și strigă: Mein Herz! Mein Herz, mein Heiland! Mein Herz gehört Dir! Inima mea, mântuitorule, îți aparține ție!
Acum, el a primit cununa din mâna Mântuitorului! Ne doare despărțirea, dar ne bucurăm să vedem cum își încheie alergarea în sunet de trâmbiță o mare căpetenie a lui Israel!
La revedere, Otata! La revedere, Johann Kirschner, dincolo de Iordan!

New Life Church Ludwigsburg

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.