După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 10 ianuarie 2021

UPDATE: Apel la rugăciune pentru pastorul Daniel Brânzei! Starea sănătății s-a agravat...

Un update privitor la starea sănătății fratelui Daniel Brânzei. Și un stăruitor apel la rugăciune.

În cursul după-amiezii, după apelul fratelui Guler, am luat legătura telefonic cu fratele Val Monafu, ginerele fratelui Daniel.

Într-adevăr, după o dimineață, relativ încurajatoare, brusc, abrupt, în cursul după-amiezii, starea dumnealui s-a agravat. Soția fratelui Daniel, sora Dana, este de asemenea suferindă și internată in spital. Partea frumoasă a acestei istorii este că la spital, au fost puși amândoi în același salon. În timp ce nimeni altcineva nu are voie să primească vizitatori la spital, în perioada aceasta, prin harul Domnul, ei pot să fie împreună și să se încurajeze unul pe celălalt.

Dragilor, vă rog să nu conteniți să vă rugați pentru familia Brânzei! Vă mulțumesc!

Adrian Neiconi

In LA, Pastorul Daniel Branzai prietenul și fratele nostru este in pericol. Cereți îndurarea Domnului peste el. Familia am aflat ca este infectata cu COVID iar Daniel B este in stare gravă . Rugati-vă pentru Daniel. Am primit informația din familie Rugați-vă chiar acum. Domnul sa își aducă aminte de îndurarea Lui și sa trimită ajutorul.
Florian Guler

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.