După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 23 ianuarie 2021

Sali Sabri 🔴 E oficial. Am avut covid și am scăpat...

 E oficial. Am avut covid și am scăpat. Singura problemă pe care am avut-o în perioada covidului, a fost că nu am avut miros aproximativ 8 zile.

Știam că nu am cum să scap. La cât de mult mă expun, probabilitatea de a mă infecta era sigură. Rugăciunea mea era ca atunci când o să-l am, să fie o formă ușoară și să nu infectez pe nimeni. Dumnezeu, în bunătatea Lui, m-a ascultat. Am avut o formă ușoară, dar nu-s sigur că nu am dat-o și altora. După cercetările mele, slăbuțe, am infectat pe câțiva apropiați, dar și ei au avut o formă la fel de ușoară.
Încă sunt obez, am 20 de kg în plus față de cât ar trebui, dar dacă m-ar fi prins coviduțul când aveam vreo 55 de kg în plus, când aveam obezitate morbidă, probabil că era jale.
După citirea rezultatelor, doamna doctor, mi-a spus că am nevoie de vaccin doar pentru a călători. Nu prea m-a convins, dar mi-a întărit teoriile conspirației în care cred uneori. Cred că și doamna doctor este conspiraționistă.
Am câteva întrebări, poate reușește careva dintre dvs. să-mi răspundă, fără jigniri și catalogări puerile. Dacă am scăpat, mulțumesc Lui Dumnezeu, cu bine de covid, la ce mă mai ajută vaccinul? Dacă trupul meu a format anticorpi, care potrivit specialiștilor, ajută enorm, la ce-mi va folosi vaccinul?

Sali Sabri

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.