După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

Suntem în construcţia unui site profesional, adaptat cerinţelor tehnologiei moderne

Angajăm ̶r̶e̶d̶a̶c̶t̶o̶r̶i̶ ̶ şi corespondenţi ̶r̶e̶g̶i̶o̶n̶a̶l̶i̶ ̶ şi din diaspora română

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

Pentru orice sugestie privind site-ul NewsNet Creştin, precum şi pentru angajare sau parteneriat, vă rugăm să ne scrieţi pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com . Doamne-ajută!


Aici este locul unde îţi poţi promova eficient evenimentul. Scrie-ne pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com!

marți, 12 ianuarie 2021

Tony Berbece 🔴 Amin și o “femeie”

 Congresmanul american Emanuel Cleaver s-a rugat în deschiderea celui de-al 117-lea Congres și și-a încheiat rugăciunea spunând: “Amen and Awoman”, crezând că Aminul care în engleză conține cuvântul “bărbat” este o chestiune rasistă, pur masculină și discriminatorie față de femeie. Așa că a preferat să zică în încheierea rugăciunii: “Un bărbat și o femeie”.

Ce vreau să vă zic despre acest tip de “creștini”. Acest american s-a rugat aparent foarte frumos, dar a demonstrat că habar nu are de Cuvântul lui Dumnezeu, neștiind că Amen nu înseamnă “un bărbat”, ci “ așa să fie”. Cine nu citește și împlinește Biblia nu va avea nici interes nici curaj să apere valorile creștine, ci va pune mâna pe toporul Diavolului pentru a tăia mai abitir Adevărul Scripturii și pentru a permite spurcăciunii să pătrundă mai mult în națiunile noastre.
Nu ne putem lăsa apărați de astfel de oameni, de habarniști ai Scripturii. Asta s-a văzut și la Referendumul pentru familie din România, că o mare parte dintre politicieni și vedete (“creștini” declarați) au făcut front comun pentru a lăsa familia pradă stricăciunii și s-au aliat contra Cuvântului lui Dumnezeu, care a definit și a binecuvântat un singur fel de familie. Așadar, trebuie să ne rugăm puternic ca Dumnezeu să ridice creștini care au o relație cu Hristos prin Scriptură, creștini practicanți, care să fie gata să moară apărând valorile și Adevărul lui Dumnezeu găsit în Biblie.
Rugați-vă pentru creștini curajoși și fiți in fiecare zi un astfel de credincios Adevărului, apărând chiar cu prețul libertății și al vieții valorile lui Dumnezeu!
“Ei l-au biruit prin sângele Mielului și prin cuvântul mărturisirii lor și nu și-au iubit viaţa chiar până la moarte.” - Apocalipsa 12:11
Cu prețuire,
Toni Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.