După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 20 ianuarie 2021

Premieră în SUA. Biden numeşte o expertă transgender ca ministru adjunct al sănătăţii

Rachel Levine, o expertă transgender în pediatrie şi psihiatrie, în prezent responsabilă a sănătăţii în statul Pennsylvania, va fi numită ministru adjunct al sănătăţii, a anunțat marți preşedintele ales al Statele Unite, Joe Biden, alegerea fiind una „istorică”, relatează AFP, citată de Agerpres.

„Ea reprezintă o alegere istorică şi este extrem de calificată pentru a ajuta la gestionarea politicilor de sănătate ale administraţiei noastre”, a scris Joe Biden, care va deveni miercuri al 46-lea preşedinte al SUA. Rachel Levine „va aduce leadership-ul ferm şi expertiza crucială de care avem nevoie pentru a-i ghida pe oameni să treacă prin această pandemie, indiferent de locul de provenienţă, rasa, religia, orientarea sexuală, identitatea de gen sau handicapul lor”. 

În prezent directoare de Sănătate în Pennsylvania şi profesoară universitară de pediatrie şi psihiatrie, Rachel Levine „este pe punctul de a deveni primul oficial federal deschis transgender confirmat de Senatul american”, a precizat echipa lui Joe Biden într-un comunicat. 

Levine ar fi primul oficial federal transgender confirmat de Senatul SUA. „Cu foarte puține excepții, a fi transgender nu este o problemă”, a declarat ea pentru Washington Post, potrivit The Guardian. Democraţii vor prelua în această săptămână controlul în camera superioară a Congresului, care urmează să confirme nominalizările prezidenţiale. 

Preşedintele în exerciţiu Donald Trump a fost criticat pentru politicile sale faţă de persoanele transgender.

El a anunţat în 2017 o decizie de a le interzice persoanelor transgender să servească în armată, invocând „povara costurilor medicale enorme” şi „perturbările”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.