După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 30 decembrie 2020

Nicolae Geantă 🔴 Un an de Covid. Pierderi și câștiguri

Au pierdut miliarde de oameni libertatea. Și-n principal tinerii care urlau înnebuniți „să vină odată vremea să facă ce vor!” Dar a câștigat spiritul polițienesc, militar, dictatorial.

Au pierdut toate sistemele sanitare, unitățile spitalicești. Dar au câștigat traficanții de măști, geluri de mâini și „pepsiglas-uri”... Și farmaciile aservite.

Au pierdut toți oamenii cu venituri normale. Dar au câștigat exorbitant domnii Jeff Bezos, Ellan Mask și Bill Gates... (Și-au consolidat cu cel puțin 50% miliardele!)

Au pierdut școlile și editurile de pe toată planeta. Dar au câștigat Microsoft, Facebook și Google.

Au pierdut hotelurile, restaurantele, turismul. Dar au câștigat vânzătorii de antidepresive.

Au pierdut transportatorii aerieni. Dar au câștigat familiile stând mai mult împreună.

Au pierdut producțiile de fabrică. Dar a câștigat natura. (Poluarea s-a redus substanțial).

Au pierdut producătorii de petrol. Dar au câștigat vânzătorii de energie.

Au pierdut locul la tarabe țăranii din piețele românești. Și au câștigat retailerii din mall-urile mahărilor europeni.

Au pierdut muncitorii care-au lucrat de acasă. Și-au prăjit laptopurile, au plătit curentul electric, căldura, Internetul, din buzunarul lor! Au câștigat firmele, școlile, guvernele care n-au mai alocat astfel de sume.

Au pierdut bisericile care ani de zile au criticat Internetul, Televizorul, media. Și au câștigat acelea care au stăpânit dinainte IT-ul și comunicarea online.

Au pierdut păstorii și preoții care așteptau enoriașii să vină în biserici. Dar au câștigat cei ce-au alergat la bolnavi, la bătrâni, la săraci, la orfelinate.

Au pierdut toți oamenii care credeau că lumea merge bine. Și au câștigat toți aceea care și-au redescoperit identitatea!

Au pierdut toți creștinii care trăiau fals. Și-au câștigat toți aceia care au rămas fideli Adevărului!

S-au pierdut zâmbete, îmbrățișări, dialoguri „față către față”, empatia reală ori revederile de suflet. Dar s-a câștigat întoarcerea la sine!

Da, pentru cei mai mulți dintre noi anul 2020 a fost pierderea unui an. Dar toate lecțiile lui pot fi câștig pentru o viață!

Am pierdut multe în 2020. Dar nu ne-am pierdut Speranța! Oricâte libertăți sau lucruri s-au străduit partizanii Babilonului modern să ni le ia, oricât s-au căznit să ne aducă pierderi Bisericii, pe Hristos nu ni l-a putut smulge nimeni! 

Am pierdut întâlnirile cu prietenii! Dar am câștigat (re)întâlnirea cu Dumnezeu!

Cu toții știm că 2020 a fost anul măștii! Se aude că 2021 va fi anul seringii! Unii cred că vaccinul, dar noi suntem siguri: Dumnezeu este câștigul pandemiei!

Nicolae.Geantă

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.