După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 13 ianuarie 2021

Sali Sabri 🔴 Bunul Dumnezeu mi-a îndeplinit visul...

Mama mea a murit când aveam șase ani, tata a murit și el când am avut aproape cincisprezece. Am trăit într-o sărăcie lucie. Am mers la strâns de lemne, am mers la cantina orașului pentru mâncare. Sărăcia, însă, nu m-a oprit să visez. Visele și speranțele nu costă.

Visam să devin bogat și-mi promiteam că atunci când voi deveni bogat, am să ajut toți oamenii din oraș să aibă ce mânca. Îmi spuneam că o să le cumpăr lemne ca să nu fie nevoiți să umble cu sacii după ei, la tomberoane ca și mine.
Bogat n-am ajuns și nici nu-mi propun asta. Dar, Bunul Dumnezeu mi-a îndeplinit visul. De câțiva ani buni, împreună cu cei din Adunarea noastră, dar mai ales cu oamenii care au dăruit, am ajutat sute de copii să nu renunțe la școală din cauza lipsurilor. În doar câteva zile, vom hrăni zeci de oameni flămânzi. Aproape că-mi trăiesc visul cu ochii deschiși.
După ce m-a găsit și m-a salvat Dumnezeu, am mai avut un vis. Mi-am dorit să le spun și celor din neamul meu despre Hristos și despre Mânturie. Trăiesc și acest vis. Mai e muuult de lucru, dar cu pași mici, prin credință și prin Voia Lui, se poate!
Încredinţează-ţi lucrările, visele și speranțele în mâna Domnului, și îţi vor izbuti planurile. Ce seamănă omul, aceea va și secera!

Sali Sabri

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.