După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

Suntem în construcţia unui site profesional, adaptat cerinţelor tehnologiei moderne

Angajăm ̶r̶e̶d̶a̶c̶t̶o̶r̶i̶ ̶ şi corespondenţi ̶r̶e̶g̶i̶o̶n̶a̶l̶i̶ ̶ şi din diaspora română

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

Pentru orice sugestie privind site-ul NewsNet Creştin, precum şi pentru angajare sau parteneriat, vă rugăm să ne scrieţi pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com . Doamne-ajută!


Aici este locul unde îţi poţi promova eficient evenimentul. Scrie-ne pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com!

marți, 5 ianuarie 2021

Adriana Radu, activistă pro educație sexuală și pro homosexualitate, a fost numită în Consiliul Economic și Social la presiunile USR, după ce Nicolae Ciucă o respinsese

Adriana Radu, președintele Asociației „Sexul versus Barza”, a fost numită în calitate de membru al Consiliului Economic şi Social (CES), informează Agerpres.

Decizia vine după ce vicepremierul Dan Barna a spus că i-a cerut premierului Cîţu să revină asupra deciziei de respingere a numirii acesteia în CES, hotărâre luată la vremea respectivă de premierul interimar Nicolae Ciucă.

„Am avut astăzi o întâlnire cu premierul Florin Cîţu pe diverse subiecte curente, printre care i-am propus şi să revenim asupra deciziei de a respinge numirea Adrianei Radu în Consiliul Economic şi Social. Am argumentat că doamna Adriana Radu este de fapt reprezentanta reală a societății civile în CES, conform opțiunii exprimate de majoritatea asociațiilor care i-au acordat încrederea. Am decis să reparăm o decizie care a provocat justificate proteste. În acest moment decizia este în Monitorul Oficial. Reprezentanta Asociației ‘Sexul şi Barza’ îşi poate ocupa locul care i se cuvine. Prin dialog şi argumente raționale se pot face mult mai multe lucruri bune. Alianța USR PLUS îşi are rădăcinile în societatea civilă şi nu va uita niciodată acest lucru”, a scris Dan Barna pe Facebook.

Asociația „Sexul vs Barza” este autoarea unui proiect de materie „Educație sexuală”, pe care a încercat să-l impună Guvernului în perioada 2013-2014, în care copiii erau învățați, printre altele, cum să se masturbeze sau să vizioneze filme pornografice. Programul a fost lansat chiar la Palatul Parlamentului.

Continuarea pe www.r3media.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.