După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 10 iunie 2018

NEW‼️ Meditație biblică nepublicată a pastorului Richard Wurmbrand: Cele 19 bucurii care îi fac pe credincioșii creștini să radieze

Suntem onorați pentru acceptul primit din partea fratelui Mihai Wurmbrand de a publica în portalul NewsNet Creştin o serie de meditații nepublicate ale pastorului Richard Wurmbrand:

Stimati frati si stimate surori,
  
Scrisoarea alaturata contine a meditatie nepublicata a tatalui meu, pastorul decedat Richard Wurmbrand. Pe pagina de web: 
www.asociatiacrestinasabinawurmbrand.ro, veti putea citi multe marturii ale crestinilor persecutati sub communism (unii au facut peste 15 ani de inchisoare.) Acesti crestini, acum unii in virsta de peste 80 de ani sunt ajutati de aceasta asociatie crestina. Marturiile lor sunt hrana spirituala incurajind sufletul fiecarui crestin.
                       
Va rog sa cititi aceste marturii si copiilor din familia sau biserica voastra.
                       
Aceasta asociatie continua lucrarea caritabila inceputa de tatal meu Richard Wurmbrand si mama mea Sabina. Asociatia Crestina Sabina Wurmbrand ajuta orfani, multi crestini in virsta care au suferit ani de zile in inchisorile comuniste in diverse tari din estul Europei si din Asia si copii dezavantajati din liceul Richard Wurmbrand in Iasi.
                         

Daca doriti sa daruiti pentru aceasta lucrare, pe pagina de web veti gasi datele bancare cit si un buton intitulat - Donate - pentru daruri prin carti de credit. Pentru a ajunge la pagina de web dati click pe linkul de mai sus. Deasemeni daca sunteti interesati in aceasta lucrare va rog sa raspinditi scrisorile noastre in bisericile din care faceti parte.
                        
             
         

Pace, 
Mihai Wurmbrand
Cele 19 bucurii care îi fac pe credincioșii creștini să radieze


Am avut ocazia să întâlnesc o persoană foarte înstărită care mi-a explicat cum a devenit bogat. Fusese sărac în tinerețe dar i-a venit o idée inspirată. Puțin după 20 de ani, pe când își căuta o slujbă, a simțit că apropierea de ceva valoros, l-ar putea ajuta cumva să iasă din sărăcie. A simțit că ar trebui să fie în preajma acestei bogății . Astfel a căutat să se angajeze intenționat într-o slujbă modestă de liftier la o companie minieră de aur. După un timp, proprietarul companiei, mergând cu liftul, a intrat într-o conversație mai lungă cu el. Proprietarului i-a părut de încredere pentru niște comisioane discrete, apoi l-a făcut să avanseze în cadrul companiei. A ajuns să se căsătorească cu fiica proprietarului. Când proprietarul a murit, a moștenit mina de aur.

Este imposibil pentru un creștin să fie apropiat Mântuitorului și să nu poată fi recunoscut ca cineva care să împărtășească bucuria învierii Lui. Nimeni altcineva din istoria omenirii, nu a putut să înfrângă moartea. În Evanghelia după Luca ni se spune despre doi discipoli care având de mers o distanță în jur de 11 km în afara Ierusalimului, au întâlnit un tovarăș de drum. Ei nu au recunoscut pe acest “străin” care le-a spus, “mergeți și sunteți triști.”(Luca 24:17) În final, când au ajuns la destinație, au avut o revelație: acesta fusese Iisus care înviase. Au renunțat la restul călătoriei, întorcându-se pe loc la Ierusalim, pentru a-i găsi pe ceilalți discipoli pe care Evanghelia îi descrie ca fiind, după ce au depășit neîncrederea, plini de “bucurie și mirare!” (Luca 24:41) Aceasta s-a întâmplat exact cum prezisese Iisus: “întristarea voastra se va preface in bucurie.” (Ioan 16:20)

Iata cele 19 motive să fii recunoscut “ca fiind cu Iisus!”

• Numele tău este înscris pentru totdeauna în Cartea Vieții. Iisus a spus: “Bucurați-vă că numele voastre sunt scrise în ceruri.” (Luca 10:20)
• Ai o bogăție incredibilă! “Impărăția cerurilor se mai aseamană cu o comoară ascunsă într-o țarină. Omul care o găsește o ascunde; și, de bucuria ei, se duce si vinde tot ce are si cumpără țarina aceea.” (Matei 13:44)
• Te afli în preajma lui Dumnezeu. Înaintea feței Tale (Doamne) sunt bucurii nespuse și desfătări veșnice în dreapta Ta.” (Psalmii 16:11)
• Părtășie cu Domnul înviat din morți. “Și părtășia noastră este cu Tatăl și cu Fiul Său, Iisus Hristos. Și vă scriem aceste lucruri pentru ca bucuria voastră să fie deplină.” (Ioan 1:3-4)
• Ești mântuit! Regele David a scris: “Dă-mi iarăși bucuria mântuirii Tale și sprijină-mă cu un duh de bunăvoință!” (Psalmii 51:12)
• Ești “în spirit!” “Căci Împărăția lui Dumnezeu nu este mâncare și băutură, ci neprihănire, pace și bucurie în Duhul Sfânt.” (Romani 14:17)
• Ai primit Cuvântul lui Dumnezeu. “Când am primit cuvintele Tale, le-am înghițit; cuvintele Tale au fost bucuria și veselia inimii mele, căci dupa Numele Tau sunt numit, Doamne Dumnezeul oștirilor!” (Ieremia15:16)
• Iisus vorbește cu noi. “V-am spus aceste lucruri, pentru ca bucuria Mea să rămână în voi, și bucuria voastră să fie deplină.” (Ioan 15:11)
• Primim ceea ce cerem în numele lui Iisus. Până acum n-ați cerut nimic in Numele Meu: cereți, si veți căpata, pentru ca bucuria voastră sa fie deplină.. (Ioan 16:24)
• Suntem cetățeni ai Ierusalimului Ceresc unde nu vor exista lacrimi. “Bucurați-vă împreună cu Ierusalimul și inveseliți-vă cu el, toți cei ce-l iubiți; impărțiți și bucuria cu el, acum, toți cei ce l-ati plans,” (Isaia 66:10)
• Obținem o recoltă spirituală! "Cei ce seamană cu lacrimi vor secera cu cântări de veselie." (Psalmii 126:5)
• Aducem pace! "bucuria este pentru cei ce sfătuiesc la pace." (Proverbe 12:20).
• Facem ce este drept. "Este o bucurie pentru cel neprihanit sa faca ce este bine."(Proverbe 21:15)
Putem înveseli chiar Cerul. "Va fi mai multă bucurie în cer pentru un singur păcătos care se pocăiește, decat pentru nouăzeci și nouă de oameni neprihăniți care n-au nevoie de pocăință".
• Creștinii varsă lacrimi împreună cu cei ce plâng și atunci pot împărtăși deasemeni și bucuria altora. "Bucurați-vă cu cei ce se bucură; plângeți cu cei ce plâng."(Romani 12:15)
• Ești în comuniune cu alți credincioși. "Nădăjduiesc să vin la voi și să vă vorbesc gură către gură, pentru ca bucuria noastră să fie deplină." (2 Ioan 1:12)
• Ești demn de încredere. "Eu n-am bucurie mai mare decăt să aud despre copiii mei că umblă în adevăr." (3 Ioan 1:4)
• Ești puternic când suferi pentru credință. "Frații mei, să priviți ca o mare bucurie când treceți prin felurite încercări," (Iacov 1:2)
• Iisus ne conduce! "Să ne uităm țintă la Căpetenia și Desăvârșirea credinței noastre, adică la Iisus, care, pentru bucuria care-I era pusă înainte, a suferit crucea, a disprețuit rușinea, și șade la dreapta scaunului de domnie al lui Dumnezeu." (Evrei 12:2)


În această lume a durerii, cei ce merg cu Iisus au îndrăzneala de a fi voioși. Ei știu că nici suferința, și nici măcar moartea nu va trimfa. Psalmistul a scris: “Eu am căutat pe Domnul, și mi-a răspuns: m-a izbăvit din toate temerile mele. Când iți întorci privirile spre El, te luminezi de bucurie, și nu ți se umple fața de rușine.” (Psalmii 34: 3-4)
Richard Wurmbrand

Vezi şi
Meditație biblică nepublicată a pastorului Richard Wurmbrand: Ce te face să fii un bun păstor spiritual

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.