După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

Suntem în construcţia unui site profesional, adaptat cerinţelor tehnologiei moderne

Angajăm ̶r̶e̶d̶a̶c̶t̶o̶r̶i̶ ̶ şi corespondenţi ̶r̶e̶g̶i̶o̶n̶a̶l̶i̶ ̶ şi din diaspora română

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

Pentru orice sugestie privind site-ul NewsNet Creştin, precum şi pentru angajare sau parteneriat, vă rugăm să ne scrieţi pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com . Doamne-ajută!


Aici este locul unde îţi poţi promova eficient evenimentul. Scrie-ne pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com!

luni, 4 ianuarie 2021

Daniel Brânzei 🔴 Covid s-a atins de familia noastră și de alte familii din jur, dar viața merge înainte!

Mulțumesc Domnului care zilnic ne poartă povara!

Covid s-a atins de familia noastră și de alte familii din jur, dar viața merge înainte! N-am fost așa de rău ca să ne oprească la spital, așa că suntem toți acasă. O mare ușurare!

Am citit și eu siderat exagerările scrise despre noi și, vorba celebrului academician francez: „Veștile despre decesul meu au fost într-o oarecare măsură cam … exagerate.“

Cât trăim luăm viața ca un dar și ne continuăm slujirea. Mi-ar place tare mult să închei acest studiu despre fascinanta viața a împăratului David, un manual despre „Creșterea prin conflicte“. 

Ce să spunem noi dacă Cel venit din cer a fost „desăvârșit prin suferințe“? Am putea cere noi o cale mai bună decât cea care a fost parcursă de Căpetenia noastră?

Deci, rugați-vă să n-o stric la final și să strălucească prin ea lumina adevărului care ne modelează viața.

Daniel Brânzei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.