După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 31 decembrie 2020

Tony Berbece 🔴 Vaccinul între “da” și “nu”...

 Problema vaccinări împotriva Covid 19 aduce înaintea creștinilor o mare provocare. Majoritatea nu știu ce să facă legat de acesta, marea întrebare este: “Are vreo legătură cu semnul Fiarei, cu 666 și cu Antihristiul?” Văd în mare o Biserică buimacă, văd o Biserică care nu știe încotro s-o ia, o Biserică care nu știe pe cine să creadă, mai mulți predicatori renumiți spun că vaccinul schimbă ADN-ul și că ne umple corpul cu nanoboți, care ne vor controla creierul, iar alții zic că e perfect ok. Pe cine să crezi? Cum să știi adevarul? De unde să-l afli?

Oameni buni, a venit vremea ca Biserica, fiecare creștin în parte, să-și deschidă urechile și să fie gata să audă vocea Duhului Sfânt. Cartea Apocalipsa ne spune de șapte ori același mesaj: “Cine are urechi să asculte ce zice Bisericilor Duhul... (Apocalipsa 2:7)” Condiția ca Duhul să-ți vorbească și ție este ca tu să ai urechi, dacă ai urechi atunci Duhul îți poate descoperi personal adevărul despre vaccin, despre semnul fiarei, despre vremurile sfârșitului și despre tot ce trebuie să știi ca să fii sub protecția Domnului.
Dacă ești încă buimac și nu știi pe cine să crezi, ce predicator, ce prooroc, ce voce, atunci ar fi cazul să îți deschizi propriile urechi față de Duhul Sfânt și atunci vei știi sigur ce vei avea de făcut. Eu m-am pus pe genunchi și L-am rugat pe Duhul Sfânt să mă lumineze și să-mi spună care este treaba cu acest vaccin, ce credeți, Duhul Sfânt chiar își călăuzește Biserica și astăzi într-un mod foarte personal și precis. Așadar, dezolvată propria ta relație cu Duhul Sfânt și ți se va spune clar dacă vaccinul este un pericol pentru tine și corpul tău sau nu.
Cât despre adevăratul semn al fiarei trebuie să știi următoarele: va fi precedat de o mare prigoană mondială față de creștinii autentici; se va forma o nouă religie cu un “om dumnezeu”, care-L va huli pe față pe Dumnezeu și Biserica și care va face semne mari prin puterea Satanei, iar unul dintre ele va fi să coboare foc din cer din senin; înainte ca să fie obligatorie “ștanțarea” unui semn pe mâna dreapta sau pe frunte se va cere închinare obligatorie față de Antihrist (cine nu se va închina va fi omorât); apoi se va pune un semn vizibil sau detectabil pe mâna dreapta sau pe frunte fără de care nu se va putea cumpăra sau vinde (Apocalipsa 13). Să ne pregătim pentru ceea ce va veni. Semnul fiarei nu va fi o cursă pentru cei neprihăniți, nu va fi o capcană pentru Biserică, ci doar pentru cei care trăiesc în păcat. Tu ca parte din Biserica lui Hristos nu poți fi prostit și nu te poți trezi fără să vrei cu semnul fiarei asupra ta (2 Tesaloniceni 2:11).
Cu prețuire,
Toni Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.