După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 22 iulie 2018

Ca urmare a presiunii din partea grupurilor LGBT, autoritățile locale au decis să elimine reclamele pentru turneul evanghelistic organizat de Franklin Graham în orașul Blackpool din nordul Marii Britanii

Pastorul Franklin Graham, fiul răposatului evanghelist Billy Graham, a întâmpinat opoziții feroce la încercarea lui de a organiza un turneu evanghelistic în orașul britanic nordic, Blackpool. Ca urmare a presiunii sporite din partea grupurilor LGBT (Lesbiene Gay Bisexuali Transgenderi), autoritățile locale au decis să elimine anunțurile acestui eveniment, postate pe lateralele autobuzelor orașului.

"Recent, compania de transport local Blackpool Transport a fost înștiințată de o reclamă postată pe lateralele unora dintre autobuzele supraetajate", a declarat un purtător de cuvânt al companiei, potrivit publicației Blackpool Gazette. "În lumina feedback-ului și a reacțiilor clienților în social media, care au dus la o tensiune sporită, am luat decizia de a elimina de urgență toate reclamele legate de Festivalul "Timp pentru Speranță”. Vom rambursa orice venit înapoi către compania de publicitate.“

"Lucrăm cu mai mulți agenți de publicitate și cu terțe părți și sub nicio formă nu aprobăm sau susținem vreun anunț care este publicat pe vehiculele noastre", a adăugat agenția.

Festivalul Speranței din Lancashire organizat de Franklin Graham va avea loc la Grădinile de iarnă din Blackpool, în perioada 21-23 septembrie.

Blackpool este descris de obicei ca fiind unul dintre cele mai critice orașe din Marea Britanie și oraşul cu cea mai mică speranță de viață din întreaga Anglie. Este cunoscut pentru cluburile sale insalubre de "drag", spirala dependenței de substanțe și cămătari care nu fac altceva decât să arunce orașul într-o prăpastie a dificultăților financiare din ce în ce mai adâncă.

Potrivit ziarului The Guardian:
"Mai mult de jumătate din populația locală fumează, cea mai mare rată din țară. Una din trei femei însărcinate continuă să fumeze chiar până în momentul în care vine la spital pentru a naște. Alcoolismul este ceva obişnuit, iar decesele cauzate de abuzul de droguri sunt la concurență cu cele din cele mai rău famate zone din Londra sau Glasgow."

Este cu siguranță un loc care are nevoie de mesajul dătător de viață al Evangheliei. Dar, din cauza acțiunii fără precedent din partea autorităților, acest lucru nu poate avea loc sub forma unui eveniment organizat de Franklin Graham.

Jane Cole, director executiv al Blackpool Transport, a explicat în continuare decizia controversată de a elimina anunțurile.

"Blackpool Transport este un mândru susținător al comunităților Pride și LGBT + și în nici un caz nu am intenționat să povocăm suferință sau supărare", a spus ea. "Niciun autobuz care poartă anunțul nu va circula până ce acesta nu va fi eliminat."

Graham, care mărturiseşte o viziune biblică tradițională a căsătoriei ca fiind între un bărbat și o femeie, a răspuns cu privire la această controversă într-un interviu acordat portalului de ştiri creştine British faith news, Premier UK.

"Nu vin să popovăduiesc ura, sunt aici să predic despre un salvator, Iisus Hristos, care poate aduce o diferență în viața noastră dacă ne punem credința și încrederea în El", a spus Graham. "Nu suntem aici pentru a predica împotriva cuiva, suntem aici pentru a vorbi despre Dumnezeu."

Pastorul a adăugat că şi tatăl său, Billy Graham, a întâmpinat opoziții ferme când călătorea să predice în Regatul Unit.

"Au încercat să-l oprească să vină", își amintește el. "El a fost aruncat dintr-o barcă în Southampton și s-au făcut petiții pentru a îl împiedica să vină, iar membrii ai parlamentului au vorbit împotriva lui."

Graham a menționat că chiar Isus însuși "a ofensat mulți oameni", înainte de a menționa şi că Evanghelia "şi astăzi, încă ofensează oameni".



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.