După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 1 ianuarie 2021

Record terifiant în Germania: În doar 2 ani, peste 70.000 de cupluri de sodomiţi s-au căsătorit legal...

 În urma introducerii căsătoriei gay în Germania, peste 70.000 de cupluri de acelaşi sex s-au căsătorit sau li s-a recunoscut parteneriatul civil ca o căsătorie până la sfârşitul anului 2019, relatează vineri DPA, citată de Agerpres.

Cifra vine ca un răspuns al guvernului federal la o întrebare din partea grupului parlamentar FDP (Partidul Liber Democrat).

De la 1 octombrie 2017 şi până la sfârşitul anului 2019, 46.925 de cupluri de acelaşi sex s-au căsătorit şi 26.293 de parteneriate civile au fost recunoscute ca o căsătorie. În total, au avut loc 957.999 de căsătorii în Germania în această perioadă.

Nu au fost furnizate cifre pentru 2020.

„Deschiderea căsătoriei pentru toţi a fost o victorie minunată pentru iubire asupra discriminării împotriva cuplurilor de acelaşi sex”, a declarat Jens Brandenburg, parlamentarul FDP care a condus ancheta guvernamentală.

El a spus că numeroasele căsătorii între persoane de acelaşi sex au arătat cât de importantă este această piatră de hotar pentru diversitate în Germania. Cu toate acestea, Brandenburg a subliniat că există încă dezavantaje când este vorba despre părinţii de acelaşi sex.

De exemplu, într-un cuplu căsătorit între un bărbat şi o femeie, bărbatul este întotdeauna în mod automat legal tatăl unui copil născut în această căsătorie. Dar într-un cuplu căsătorit cu două femei, acesta nu este cazul – partenerul de sex feminin trebuie să adopte copilul pe care soţia acestuia îl naşte pentru a deveni legal şi părinte.

„Co-mamele ar trebui recunoscute automat dacă tatăl natural şi-a declarat consimţământul”, a cerut Brandenburg.

Potrivit guvernului federal, există opt milioane de familii cu copii de vârstă minoră în Germania, dintre care aproximativ 10.000 sunt familii cu soţi sau parteneri de acelaşi sex într-o coabitare de acelaşi sex.

www.g4media.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.