După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 27 ianuarie 2020

Peter Costea 🔴 De ce domnul Trump poate, dar domnul Iohannis nu?


Recentele știri confirmă că suntem pe primul loc la avorturi în Europa, iar numărul copiilor născuți în România în 2019 a fost cel mai mic din ultimii 53 de ani. [Link: www.romania-insider.com]

Românii practică idolatria avortului de mai bine de jumătate de secol cu aviditate, crezând că nu sunt ori că nu vor fi consecințe. Consecințe deja sunt, vor continua să fie și se vor înrăutăți.

Avortul este o idolatrie, fiind versiunea modernă a infanticidului lumii vechi, făcută posibilă de tehnologia zilelor noastre. E o practica păgână care a existat încă din primii ani ai societății „civilizate”. E menționată în Scriptură ca fiind practicată în lumea veche, în Egiptul vechi și în Canaanul preistoric. Copiii născuți erau „trecuți prin foc", adică arși de vii. Erau sacrificați zeilor fertilității și arși în cuptoare special desemnate pentru acest scop. Cuptoare? Corect, cuptoare, vetre. Citind aceste cuvinte nu vă vine în minte Auschwitz? Mie da.

Biblia menționează locuri în care copiii născuți erau sacrificați zeităților păgâne. Un astfel de loc era chiar lângă Ierusalim, numit Tofet, care în traducere înseamnă „cuptor” ori „vatră”. Sute de ani copii au fost arși acolo astfel încât, de-a lungul vremii, numele original al locului a fost înlocuit cu numele „vatră” ori „cuptor” pentru a desemna ceea ce se făcea acolo. Poate erau situații în care oamenii se întrebau „unde mergi"? iar răspunsul ar fi fost „la cuptor / vatra", adică Tofet. Toată lumea pricepea cu ce scop mergeau oamenii acolo. Întreaga planetă, de fapt, ar putea ușor fi redenumită din „Terra” în „Tofet / cuptor / vatră".

Cu câteva zile în urmă un cititor mi-a trimis linkul despre România fiind pe primul loc în Europa la avort. Era indignat și mă întreba de ce în România clasa politică nu discută subiectul acesta și de ce românii nu transformă acest subiect în prioritatea numărul unu pentru națiune.
Dincolo de ocean, în America, unde situația demografică începe să semene tot mai mult cu cea din Europa, dl Trump a îndrăznit să atace frontal subiectul, afirmând că (1) ființele umane nenăscute au dreptul la viață; (2) nu există un drept la avort conferit de constituție; (3) dreptul internațional nu recunoaște un drept la avort; și (4) SUA vot continua să se opună avortului și să promoveze politici pro-viață la nivel global.

Pe 21 ianuarie, dl Trump a semnat o Proclamație privind Sanctitatea Vieții Umane / Proclamation on National Sanctity of Huma Life, pe care o puteți citi aici: www.whitehouse.gov.
Pe 24 ianuarie, dl Trump a participat și la Marșul pentru Viață din Washington, DC.

Oare de ce dl Iohannis nu face declarații similare ori întreprinde acțiuni similare? E îndoielnic că el va participa la Marșul pentru Viață care va avea loc în România în martie. Nu doar el, ci în general, liderii politici ai țării.


În 2019 în România s-au născut 178.130 de copii, cu 12.040 mai puțini decât în 2018. Un număr atât de mic de copii nu s-au mai născut în România din 1967. Secularismul atribuie criza demografică a României pe „migrației” externe, un eufemism. Explicația adevărată e avortul.
Peter Costea



▲ ▲ ▲ TOPUL ZILEI al celor mai citite articole din ultima săptămână (selecție automată):

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.