După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 21 ianuarie 2020

A fost făcută publică o filmare în care Mihai Smicală explică de ce a fugit de la casa de copii: „Vreau la mama mea, vreau să am o viață normală și vreau ca acei care mi-au făcut toate aceste lucruri să plătească”

A fost făcută publică o filmare în care Mihai Smicală explică de ce a fugit de la casa de copii. Minorul se afla la cursuri când a primit un telefon de la centrul de copii în care era obligat să locuiască de aproape cinci ani. I-au spus că vin să-l ridice de la școală. Acesta s-a temut că urma să-l ducă într-un loc de unde nu va mai putea să-și vadă mama și, eventual, nici să urmeze unul dintre cele mai bune gimnazii din Finlanda, unde fusese acceptat de curând, performanțele lui școlare fiind fără precedent pentru un copil internat în sistemul de protecție finlandez, informează Știri pentru Viață.

„Eu sunt Mihai. Am fugit de la casa de copii pentru că mi-a fost frică. M-au sunat de la casa de copii când am fost la școală și mi-au zis că vin să mă ia. Mi-a fost frică de faptul că mă vor duce undeva unde nu o să o mai văd pe mama mea. Vă rog să mă ajutați cumva, să mă scoateți de aici de la casa de copii și poate și din Finlanda, pentru că eu nu mai pot. Vreau la mama mea, vreau să am o viață normală și vreau ca acei care mi-au făcut toate aceste lucruri să plătească”, a explicat minorul Mihai care îi este „interesul superior” personal.



 ▲▲TOPUL ZILEI al celor mai citite articole din ultima săptămână (selecție automată):

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.