După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 24 ianuarie 2020

PREMIERĂ în SUA. Donald Trump, mesaj istoric la Marșul pentru Viață

Preşedintele Donald Trump este primul preşedinte din istoria SUA, care a participat la 'Marşul pentru Viaţă', desfășurat vineri, la Washington.

"Suntem aici dintr-un motiv foarte simplu: să apărăm dreptul fiecărui copil, născut și nenăscut, să-și îndeplinească potențialul dat de Dumnezeu. Cât timp sunt în funcție, America are un președinte Pro-Life!" a spus Donald Trump, la Marșul pentru Viață.

„Sunt onorat să fiu primul președinte din istorie care participă la Marșul pentru Viață. Ne aflăm astăzi aici dintr-un motiv foarte simplu: acela de a apăra dreptul fiecărui copil, născut și nenăscut, de a-și împlini potențialul primit de la Dumnezeu.

Vreme de 47 de ani, americanii de toate categoriile s-au adunat de pe tot cuprinsul țării pentru a susține Viața.

Iar astăzi, în calitate de președinte al Statelor Unite, sunt foarte mândru să mă alătur vouă.

Doresc să le urez bun venit zecilor de mii - acesta este un număr uriaș - zecilor de mii de elevi și studenți care au călătorit pe distanțe mari cu autobuzul pentru a fi aici, în capitala țării noastre (...).

Tinerii sunt sufletul Marșului pentru Viață. Și generația voastră este aceea care face America să fie o națiune pro-Familie și pro-Viață.

Mișcarea pentru Viață este condusă de femei puternice, lideri religioși extraordinari și studenți curajoși, care duc mai departe moștenirea pionierilor dinaintea noastră, care au luptat pentru a trezi conștiința națiunii noastre și a susține drepturile cetățenilor noștri. Voi sunteți cei care le întâmpinați pe mame cu grijă și compasiune. Sunteți întăriți prin rugăciune și motivați de iubirea voastră lipsită de egoism. (...)

Toți cei prezenți aici înțelegem un adevăr universal: fiecare copil este un dar prețios și sacru de la Dumnezeu. Împreună, trebuie să protejăm, să cultivăm și să apărăm demnitatea și sfințenia fiecărei vieți omenești. 

Când privim imaginea unui prunc aflat în pântecele mamei lui, suntem martorii măreției creației lui Dumnezeu. Când ținem un nou-născut în brațe, cunoaștem iubirea nesfârșită pe care fiecare copil o aduce într-o familie. Când privim un copil crescând, vedem splendoarea răspândită de fiecare suflet omenesc. O viață schimbă lumea - din partea familiei mele transmit dragoste, o foarte mare dragoste, și încă din prima mea zi în funcție, am luat măsuri istorice pentru a susține familiile Americii și pentru a-i proteja pe pruncii nenăscuți.

Și în timpul primei mele săptămâni în funcție, am reinstituit și îmbogățit legislația cunoscută sub numele de „Mexico City Policy” (prin care se sistează finanțarea de către Guvernul SUA a organizațiilor pro-avort din străinătate -n.r.) și am promulgat o importantă măsură pro-viață care să reglementeze folosirea banilor publici în programul Title X (prin care se finanțau agenții medicali care promovează avortul ca metodă de planificare familială -n.r.). Am avertizat Congresul că mă voi opune oricărei legi care slăbește politica pro-Viață sau care încurajează distrugerea vieții omenești.     

La O.N.U., am declarat răspicat că birocrații internaționali nu au de ce să atace suveranitatea națiunilor care protejează viețile nevinovate. Copiii nenăscuți nu au avut nicicând înainte un apărător mai puternic la Casa Albă.

După cum ne învață Sfânta Scriptură, fiecare persoană este minunat creată.

Am luat măsuri decisive pentru a apăra libertatea religioasă - atât de importantă - libertatea religioasă a tot fost atacată pretutindeni în lume și, sincer, a fost foarte puternic atacată chiar și în țara noastră. Voi observați acest lucru mai bine decât oricine. Dar noi vom stăvili acest atac. Și vom avea grijă de doctori, asistente, profesori și grupuri precum „the Little Sisters of the Poor” (organizație feminină catolică de caritate -n.r.).


(...) Apărăm drepturile studenților pro-Viață de liberă exprimare în campusurile universităților. Și dacă universitățile sunt dornice să primească bani din bugetul federal, atunci trebuie să vă respecte dreptul de a spune ce gândiți, conform Primului Amendament din Consituție. În caz contrar, vor plăti o amendă usturătoare, pe care nu și-o doresc.

Din păcate, extrema stângă se luptă să ne elimine drepturile date de Dumnezeu, să ne închidă organizațiile religioase de caritate, să le interzică liderilor religioși să vorbească în piețe și să îi reducă la tăcere pe americanii care cred în caracterul sacru al vieții. Mă vânează pe mine pentru că eu lupt pentru voi și, împreună, luptăm pentru aceia care nu au o voce. Și vom izbândi pentru că știm cum s-o facem. Cu toții știm cum să izbândim. Voi sunteți învingători de mult timp.

Împreună, suntem vocea celor fără glas. Când vine vorba de avort - și știți asta, ați văzut ce s-a întâmplat -, democrații (partidul -n.r.) au adoptat cele mai radicale și extreme atitudini luate și văzute în această țară în ani de zile, decenii, chiar secole. (...)

Tuturor femeilor prezente azi aici: Dedicarea și conducerea voastră ridică o națiune întreagă și vă mulțumim pentru asta. (...) Voi susțineți viața în fiecare zi. Voi asigurați adăpost, educație, locuri de muncă și îngrijire medicală tuturor femeilor (aflate în criză de sarcină -n.r.) de care vă ocupați. Voi găsiți familii iubitoare pentru copiii care au nevoie de un cămin permanent (...) V-ați făcut un scop în viață din a contribui la înmulțirea darului lui Dumnezeu.

Și tuturor mamelor prezente aici: vă sărbătorim și declarăm că mamele sunt niște eroine. Tăria, dedicarea și eforturile voastre sunt cele care pun în mișcare națiunea noastră. Datorită vouă, țara noastră a fost binecuvântată cu niște ființe incredibile, care au schimbat cursul istoriei omenirii. 

Nu putem anticipa ce realizări vor avea cetățenii noștri încă nenăscuți. Ce aspirații vor avea. Ce capodopere vor crea. Ce descoperiri vor face. Dar știm un lucru: fiecare viață aduce dragoste în această lume, fiecare copil aduce bucurie într-o familie, fiecare persoană merită să fie apărată. 

Mai presus de toate, noi știm că fiecare suflet omenesc e sacru și că fiecare viață omenească, născută și nenăscută, este creată după sfântul chip al Atotputernicului Dumnezeu.

Împreună, vom apăra acest adevăr pe tot cuprinsul țării noastre minunate. Vom da libertate visurilor poporului nostru. Și, cu speranță neclintită, așteptăm toate binecuvântările care vor izvorî din frumusețea, talentul, menirea, noblețea și gingășia fiecărui copil american”, a afirmat președintele Donald Trump, vineri, în discursul susținut la Marșul pentru Viață din Washington D.C., capitala S.U.A. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.