După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 30 aprilie 2016

Cristina Olariu – De ce crezi în înviere?

Nu prea ai întâlnit oameni înviați din morți. 
Mai mult, toți morții pe care îi știi au rămas cuminți în mormânt.

Și totuși, crezi în Înviere. Crezi că Hristos a înviat din morți.
Care sunt argumentele tale?

Sunt mii de dovezi adunate – martori oculari, atestate istorice, manuscrise, milioane de adepți, biserici grandioase, profeții confirmate, oameni din toate păturile sociale care cred - elite, personalități, oameni simpli și regi. 

Și totuși, chiar dacă toate aceste dovezi sunt valide, tu nu crezi în Înviere datorită lor. Crezi pentru că acest Isus face parte din viața ta. Ți s-a descoperit ție personal.

Credința în învierea lui Hristos este un dar, o iluminare interioară.

Dacă astăzi poți să afirmi și să crezi în învierea lui Hristos, să o faci cu bucurie și cu multă recunoștință. Ești privilegiat să poți să crezi. Trăiești un miracol, alături de mii de mii de alți copii ai Cerului.

Hristos a înviat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.