După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 22 ianuarie 2020

Comentariile sunt de prisos! Papa Francisc găzduiește un spectacol bizar în Sala Vaticanului (VIDEO)

A fost sărbătorirea tuturor lucrurilor ciudate, sexuale și satanice la Sala Vaticanului în 8 ianuarie, Papa Francisc a invitat un grup cunoscut sub numele de „Aqua Circus”, să danseze pe scenă pentru aducerea unui omagiu.

În această reprezentație papa Francis a intrat în jocul “artiștilor” aruncând un cerc către unul dintre aceștia care interpretau o poveste despre o sirenă și un bărbat care încercau să combată contaminarea oceanului. Cu alte cuvinte, scopul spectacolului a fost să ofere închinare zeului lui Francisc, al încălzirii globale și al schimbărilor climatice.
În imaginea video de mai jos, urmăriți în timp ce Francisc zâmbește cu satisfacție la spectacolul păgân care se desfășoară în fața lui. Și rețineți că Sala Vaticanului are forma unui șarpe uriaș , atât în ​​interior cât și în exterior, iar pe scena este statuia lui lucifer care se ridică din iad.




▲ ▲ ▲ TOPUL ZILEI al celor mai citite articole din ultima săptămână (selecție automată):

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.