joi, 23 ianuarie 2020

Donald Trump va fi primul președinte din istorie care participă la Marșul pentru viață care are loc vineri, 24 ianuarie la Washington, DC

Dacă în anii trecuți Donald Trump și-a arătat doar susținerea pentru Marșul pentru viață, iar la ediția anteriorată s-a adresat participanților prin intermediul unei transmisiuni video, anul acesta el va participa în persoană și va susține o scurtă alocuțiune pe scena evenimentului, care are loc vineri, 24 ianuarie 2020, la Washington, DC.
Trump va deveni primul președinte american care participă și vorbește în persoană la marș. 
„Suntem profund onorați să-l avem alături pe Președitnele Trump la cea de a 47-a ediție anuală a Marșului pentru viață”, a declarat, citată de LifeSiteNews.com, Jeanne Mancini, Președinta Marșului pentru viață din SUA.
Tema din acest an a Marșului pentru viață 2020 de la Washington este „Viața Emancipează: Pro-Viață înseamnă Pro-Femeie”.
Pe lângă evenimentul mare, din Capitala SUA, au loc și marșuri locale în toate statele americane. Acestea au început deja din 10 ianuarie și vor continua să se desfășoare în diferite localități până în luna martie.

În această perioadă a anului, Donald Trump a declarat Ziua Națională pentru Sanctitatea Vieții Umane în SUA la data de 22 ianuarie.

▲ ▲ ▲ TOPUL ZILEI al celor mai citite articole din ultima săptămână (selecție automată):

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.