După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 27 ianuarie 2020

Aurel Gheorghe 🔴 Epidemiile globale – încă un semn al vremii din urmă

De aproape o săptămână lumea întreagă asistă cu îngrijorare la evoluția spectaculoasă a numărului de îmbolnăviri și decese provocate de coronavirusul apărut în orașul Wuhan din China. Deși cifrele adevărate sunt încă ținute sub controlul autorităților statului comunist, cele date publicității (mult mai mici decât în realitate) sunt de natură să cauzeze panică în mijlocul comunității internaționale. Mai mulți oameni de știință renumiți și-au dezvăluit temerile legate de faptul că s-ar putea repeta scenariul de la sfârșitul Primului Război Mondial, când virusul „gripei spaniole” a provocat între 80 și 100 de milioane de decese în întreaga lume.
Pentru cei care cunosc Scripturile și își dau seama de vremea pe care o trăim acesta nu-i un motiv de uimire, dat fiind că Domnul Isus Însuși a avertizat în legătură cu semnele care vor preceda venirea Sa. Între acestea El a enumerat și epidemiile („ciume”), drept un indiciu clar al faptului că judecata lui Dumnezeu se apropie: „Un neam se va scula împotriva altui neam, şi o împărăţie împotriva altei împărăţii; şi, pe alocuri (în diverse locuri – n.n.), vor fi cutremure de pământ, foamete şi ciume.” (Ev. Mat. 24:7). În fața valului de îmbolnăviri și decese, omul își poate vedea neputința și precaritatea vieții sale pe pământ. Singura scăpare este la Dumnezeu, unicul care poate ierta, vindeca și dărui viața veșnică.
Iată, pe scurt, evoluțiile epidemiei declanșate de coronavirusul din China:
  • Primul caz de infectare a fost diagnosticat în ultima zi a anului trecut, în orașul Wuhan (11 milioane de locuitori).
  • Până pe 21 ianuarie virusul se răspândise deja în mai multe orașe, fiind confirmate 500 de cazuri de îmbolnăvire și 9 decese, fapt care a adus la închiderea orașului Wuhan, plasat în carantină.
  • 22-23 ianuarie: alte două mari orașe din zonă au fost închise, situația dovedindu-se a fi extrem de gravă – milioane de oameni au fost împiedicați să călătorească pentru a sărbători Noul An Chinezesc.
  • Pe 24 ianuarie, în ajunul anului nou din China, 10 orașe au ajuns în carantină, iar bilanțul s-a ridicat la 26 de morți și 800 de cazuri de infecție.
  • 25-26 ianuarie: cifrele epidemiei au crescut dramatic, la 41 de morți și peste 1300 de bolnavi. Au fost semnalate cazuri și în alte țări ale lumii: Australia, Thailanda, Vietnam, Singapore, Japonia, Coreea de Sud, Taiwan, Nepal, Franța și Statele Unite.
  • Coronavirusul a închis 15 oraşe în China, peste 57 de milioane de oameni fiind plasați sub interdicţia de a călători.
  • 27 ianuarie: în timp ce autoritățile chineze au ridicat bilanțul îmbolnăvirilor la aproape 3000 de persoane și pe cel al deceselor la 81, cercetătorii din Hong Kong au estimat că numărul real al infectărilor depășește deja cifra de 44.000
  • Evoluția continuă…
Venirea Domnului se apropie! Ești pregătit?
Aurel Gheorghe

▲ ▲ ▲ TOPUL ZILEI al celor mai citite articole din ultima săptămână (selecție automată):

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.