După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 22 septembrie 2017

România Vip Press: John Militaru, românul care vindecă oamenii prin rugăciune!

De vorba cu renumitul roman, John Militaru, stabilit in California

„Dorinta mea a fost sa incep o misiune ca sa le fiu oamenilor de folos!”


Nici greu dar nici usor de gasit, John Militaru, este romanul din Timisoara, care din cauza comunismului a fost nevoit sa fuga in America! Persecutat si umilit zilnic de securitate, John Militaru a fost nevoit ca intr-o buna zi, sa isi ia inima in dinti si, cu lacrimi in ochi, a decis ca trebuie sa gaseasca o solutie si sa fuga din Romania!

Citindu-i povestea de mare suflet, il admir si mai mult si pretuiesc fiecare gest pe care il face din anii ’90 incoace, pentru romanii defavorizati. Timp de un an, domnia sa, strange bani pentru ca in preajma sfintelor sarbatori de iarna, sa aduca bucurie in sufletele copiilor si oamenilor saraci. Aceasta este marea lui bucurie, impreuna cu sotia sa, prin rugaciune, incearca sa convinga cat mai multi oameni ca bunatatea si credinta in Dumnezeu ne ajuta sa fim mai buni, sa daruim din mai mult sau din putinul nostru, important este sa nu fim indiferenti daca prietenii sau vecinii nostri nu au ce pune pe masa. Zambindu-le celor necajiti, le facem viata mai frumoasa!


Ana Magdin: Domnule John Militaru, la ce varsta ati parasit Romania si de ce?
John Militaru: Pentru ca eram crestin, am fost persecutat si in armata, deoarece eu credeam in cuvantul lui Dumnezeu. M-au dat afara din serviciu, pentru ca ei au vrut sa ma faca un parazit social ca sa ma duca la canal. Eram urmarit pas cu pas, ca sa ma prinda intr-o zi cu ceva. Traiam zi de zi sub stresul indus de comunisti. Stiam clar ca viitorul meu nu va mai fi in Romania si ca trebuia sa plec. M-am rugat lui Dumnezeu si Dumnezeu m-a ajutat cum sa trec granita, pentru ca, pe atunci, in vremea comunista,  granita era greu de trecut.
Continuarea pe www.romaniavippress.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.