După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 27 ianuarie 2020

Gabriel Purcăruș 🔴 Sursa ultimă a toleranței nu este creștinul de rând, ci Dumnezeu însuși, care face să răsare soarele și peste cei buni și peste cei răi...


Singurul lucru, literalmente, pe care îl știu progresiștii despre creștinism (și pe care îl invocă ori de câte ori un creștin se arată "intolerant" fata de ideologiile cele mai mov și roz circulate astăzi) este chestia cu întorsul obrazului. Atât și nimic mai mult.
Mulțumiți când auziți vreunul că vă cere să "întorceți obrazul", promiteți că o veți face în măsură în care și ei și protejații lor vor lua în serios celelalte adevăruri creștine: recunoașterea stării de păcat, ura față de Dumnezeu, pocăință, faptele bune, smerenia, umblarea în adevăr și lumină (chiar și atunci când adevărul este incomod).

Altfel, ei sunt ultimii de pe planetă care ar avea dreptul să va ceară așa ceva, pentru că sunt crescuți în general în țări creștine și au avut toate șansele din lume să afle ce reprezintă creștinismul; nu sunt niște păgâni idolatri din insulele Pacificului de sud.

În rest, celor ce pretind toleranță de la creștini, ar fi bine să li se aducă aminte că toate "valorile" pe care le predică ei ar fi nu doar respinse, dar și pedepsite violent în țări cu alte culturi (de pildă islamică), și că tot zgomotul pe care îl fac liber este tocmai rezultatul toleranței creștine care s-a impus de-a lungul veacurilor în țările occidentale. Și că sursa ultimă a toleranței nu este creștinul de rând, ci Dumnezeu însuși, care face să răsare soarele și peste cei buni și peste cei răi.

Gabriel Purcăruș

▲ ▲ ▲ TOPUL ZILEI al celor mai citite articole din ultima săptămână (selecție automată):

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.