După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 10 februarie 2020

Încă o țară îmbrățișează "corectitudinea politică": Elveția a votat, prin referendum, pentru interzicerea discriminării sodomiților...

Oponentii referendumului au sustinut ca noua lege antidiscriminare ar putea cenzura libertatea de exprimare.
Referendumul de duminica a vizat o legislatie specifica prin care sa fie interzis discursul urii si discriminarea pe baza orientarii sexuale, fapte pentru care o persoana ar risca pana la trei ani de inchisoare. Codul penal acopera, in prezent, discriminarea pe motiv de rasa, etnie si religie.
Circa 62% au votat pentru o astfel de legislatie, iar majoritatea partidelor au sustinut amendamentul care sa protejeze comunitatea persoanelor gay, lesbienelor si bisexualilor. Cu toate acestea, Partidul Popular din Elvetia (SVP), cea mai puternica formatiune din Parlament s-a opus legii respective.
Partidul de extrema dreapta a argumentat ca migrantii au importat opinii homofobe, iar dialogul social si expulzarea criminalilor ar fi mult mai eficienta.
Modificarea legislativa a fost adoptata prima oara de Parlamentul elvetian in anul 2018, dar un referendum a fost fortat dupa ce critici au sustinut ca ar putea fi afectata libertatea de exprimare.
Ce spun partidele despre subiect?
Eric Bertinat de la Partidul Popular din Elvetia a afirmat ca legea "face parte din planul comunitatii LGBT de a legaliza casatoriile intre persoanele de acelasi sex si reproducerea medicala asistata" pentru cuplurile gay.
Liderul Uniunii Federale Democrate Crestine Marc Frueh a catalogat masura ca fiind o "lege a cenzurii".
"Este o zi istorica. Da un semnal care este minunat pentru toata lumea si pentru orice persoana care a fost o victima a discriminarii", a spus, pentru postul elvetian RTS 1, Mathias Reynard de la Partidul Social-Democrat din Elvetia, initiatorul reformei.
Partidele ecologiste, de stanga si de centru au sustinut legea.
Ce prevede noua lege?
Scoate in afara legii:
- Denigrarea si discriminarea publica fata de o persoana pentru faptul ca este gay.
- Incitarea la ura impotriva unei persoane in scris, vorbire, imagini sau gesturi.
- Discriminarea pe baza orientarii sexuale din partea personalului din restaurante, cinematografe si institutii publice, cum ar fi piscinele.
Nu interzice:

- Comentarii homofobice facute de membrii familiei sau intre prieteni.
- Discriminarea de gen, inclusiv a persoanelor transsexuale.
- Dezbaterile publice pe tema discriminarii.
Glumele la adresa persoanelor gay.


▲ ▲ ▲ TOPUL celor mai citite articole din ultima săptămână (selecție automată) la momentul publicării articolului de mai sus:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.