După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 8 februarie 2020

Ministrul educației din Spania: „Copiii nu aparțin părinților” și nici „familiilor homofobe"!


„Să nu ne obișnuim cu ideea că copiii aparțin părinților”! Aceste fraze au fost recent făcute de ministrul educației din Spania. Să nu facem greșeala să gândim că fiii și fiicele noastre ne aparțin, zice ea!

Afirmațiile acestea au fost făcute în urma deciziei politicienilor conservatori din regiunea Murcia a Spaniei de a permite părinților să-și retragă copiii de la cursurile de educație sexuală. Părinții și-au exprimat îngrijorarea de nenumărate ori că educația sexuală promovată în școli e o formă de îndoctrinare a copiilor în ideologia de gen și propaganda LGBT.


Protestele lor au fost ignorate.

Părinții, însă, au înțeles bine ce pot face pentru a contracara aroganța statului și încălcarea drepturilor lor parentale. În recentele alegeri au votat masiv partidele conservatoare care acum domină spectrul politic în unele regiuni ale Spaniei, inclusiv Murcia. Ca urmare, și-au dobândit dreptul de a-și retrage copiii de la cursurile de îndoctrinare sexuală.

Ministrul educației a amenințat Murcia cu acțiuni judecătorești, afirmând că „nimeni să nu greșească gândind că copiii aparțin părinților". Familiile care deja și-au retras copiii de la cursurile de educație sexuală au fost desemnate „familii homofobe". Copiii, zice ministrul, „au dreptul să fie învățați că pot iubi pe oricine vor și să fie educați în libertate, feminism și egalitate".

Guvernul central al Spaniei a reacționat și el pe măsură, anunțând că va adopta legi care să interzică părinților să-și retragă copiii de la cursurile de educație sexuală.

Dacă nu credeți în îndoctrinarea copiilor voștri în ideologia de gen, sunteți, în opinia miniștrilor spanioli, „familii homofobe". Statul secular continuă să intensifice de la zi la zi asaltul împotriva familiei naturale. Continuă să eticheteze cetățenii în funcție de ideologia pe care el o adoptă. Un criteriu evident după care părinții spanioli sunt împărțiți e sexualitatea, ceea ce e bizar și alarmant. Dar și mai scandalos este că statul împarte cetățenii în categorii după ideologia sexuală la care el subscrie și pe care vrea să o forțeze în mințile tuturor cetățenilor.

Nu, copiii nu aparțin statului și nu agreăm cu noțiunea că ei i-ar putea aparține. Nici măcar o unghie. Noi suntem statul ori ar trebui să fim. Statul nu există fără consimțământul nostru și nu ar putea funcționa fără banii noștri. Copiii aparțin părinților, nu statului. Statul își asumă în mod ilegal și ilegitim autoritatea de a educa copiii privind valorile și moralitatea. Acest drept aparține în primul rând părinților, conferit lor de dreptul natural, de practicile parentale universal cunoscute istoriei de mii de ani și recunoscut și în dreptul internațional, atât cutumiar, cât și statuar.

Haideți să nu cedăm statului și presiunilor lui să ne confiște copiii. Îi confiscă treptat, la nivelul minții. Îi confiscă și lipind etichete vulgare pe părinții lor, numindu-i „familii homofobe”, iar apoi punând în mințile copiilor noțiunea că a fi împotriva ideologiei statului nu este ”cool"! Așa devenim, treptat, robi ai statului, pierzându-ne libertatea.

Peter Costea


▲ ▲ ▲ TOPUL celor mai citite articole din ultima săptămână (selecție automată) la momentul publicării articolului de mai sus:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.