miercuri, 12 februarie 2020

Deși mai multe locații din Scoția și Anglia au anulat contractele cu Franklin Graham, acest lucru nu-l descurajează pe evanghelist să vestească Vestea Bună în Marea Britanie...


Deși mai multe locații din Scoția și Anglia au anulat contractele cu Asociația Evanghelistica Billy Graham (AEBG), programate să aibă loc în această vară, acest lucru nu-l descurajează pe evanghelist să vestească Vestea Bună în Marea Britanie. Din contra, Franklin Graham intenționează să proclame cu mai mare îndrăzneală Cuvântul lui Dumnezeu și le-a cerut credincioșilor să se roage pentru aceste evenimente evanghelistice. În weekend-ul, 7-9 februarie 2020, Franklin Graham a efectuat o vizită la Londra, încurajând echipa la rugăciune și împărtășind câteva gânduri din experiența personală cu presa din Marea Britanie.

În ultimii 66 de ani, Asociația Evanghelistică Billy Graham a ajuns în regiune de câteva zeci de ori prin intermediul a trei generații de evangheliști: Billy Graham, Franklin Graham și Will Graham.

„Lumea s-a schimbat dramatic de când tatăl meu, Billy Graham, a fost ultima dată în Marea Britanie. Apartenența la biserică a scăzut, moralitatea este în scădere, instituția căsătoriei este în pericol, secularismul, lipsa evlaviei, pătrunde pe toate nivelele societății, chiar și în unele biserici, din păcate. Deși s-au schimbat multe, soluția problemelor lumii noastre nu s-a schimbat – ea constă în credința în Dumnezeu prin Fiul Său, Isus Hristos. Această este speranța primordială a Evangheliei”, a declarat Franklin Graham.
▲ ▲ ▲ TOPUL celor mai citite articole din ultima săptămână (selecție automată) la momentul publicării articolului de mai sus:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.