După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 8 februarie 2020

Donald Trump la Micul Dejun cu Rugăciune: „În America, nu pedepsim rugăciunea. Nu dărâmăm cruci. Nu interzicem simbolurile de credință. Nu le punem pumnul în gură predicatorilor. Nici pastorilor. În America, celebrăm credința, prețuim religia, ne ridicăm glasul la rugăciune și privirea spre slava lui Dumnezeu"

Donald Trump la Micul Dejun cu Rugăciune: „În țara noastră și în întreaga lume, religia se află sub asediu. Nu vom permite aceasta”

„(…) Prin tot ce facem, creăm o cultură care protejează libertatea – inclusiv libertatea religioasă.

După cum am spus și marți la Camera Reprezentanților, «În America, nu pedepsim rugăciunea. Nu dărâmăm cruci. Nu interzicem simbolurile de credință. Nu le punem pumnul în gură predicatorilor». Nici pastorilor. «În America, celebrăm credința, prețuim religia, ne ridicăm glasul la rugăciune și privirea spre slava lui Dumnezeu». (…)

La New York, înainte de a ridica zgârie-norii, mii de familii americane sărace au donat cât au putut pentru a construi minunata Catedrală Sf. Patrick.

Iar când Buzz Aldrin a aterizat pe Lună, a spus: «Houston, aș vrea să vă cer câteva momente de reculegere». Apoi, a citit din Biblie.

Lungul marș pentru drepturi civile al națiunii noastre a fost inspirat pas cu pas, susținut și înălțat de credința, rugăciunea și devotamentul persoanelor religioase.

Pentru a proteja comunitățile religioase, am întreprins demersuri istorice în apărarea libertății religioase, inclusiv a dreptului constituțional de a ne ruga în școlile publice. (…)

De asemenea, recent, am luat măsuri administrative pentru a împiedica finanțarea din banii contribuabililor a colegiilor și universităților care răspândesc otrava antisemitismului și răutăți despre creștinism. (…)

Anul trecut, la Națiunile Unite, am avut onoarea să fiu primul președinte care a găzduit o întâlnire pe tema libertății religioase. Care a avut la bază libertatea religioasă. A fost prima întâlnire de acest fel care a avut loc vreodată la Națiunile Unite. Acolo am chemat toate națiunile să combată cumplita nedreptate a persecuției religioase. Și oamenii au ascultat. (…)

Ieri, Administrația noastră a lansat Alianța Internațională pentru Libertate Religioasă, prima alianță dedicată promovării libertății religioase. A fost un lucru remarcabil. Într-adevăr remarcabil. Peste 25 de țări ni s-au alăturat deja. (…)

Toți cei care ne aflăm astăzi aici reafirmăm aceste adevăruri eterne: Credința ne asigură libertatea. Rugăciunea ne face puternici. Și numai Dumnezeu este Creatorul vieții și dăruitorul harului. (…)


În țara noastră și în întreaga lume, religia – mai ales anumite religii – se află sub asediu. Nu vom permite aceasta. Vom proteja religiile noastre. Vom proteja creștinismul. Vom proteja preoții și pastorii și rabinii noștri minunați și pe toți oamenii pe care îi prețuim foarte mult și pe care îi respectăm foarte mult. (…)”




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.