duminică, 9 februarie 2020

Adevărul.ro: Cum au sechestrat finlandezii copiii Cameliei Smicală


Probabil că aţi auzit deja despre povestea româncei Camelia Smicală: ea nu diferă cu nimic faţă de cea a milioane de români, forţaţi de clasa politică actuală să îşi părăsească ţara. Nu e război, dar România a pierdut în ultimii 30 de ani o mică ţară, oameni buni ce şi-au părăsit cu tristeţe căminul, familia şi prietenii, cu speranţa unei vieţi mai bune.

Acest pas l-a făcut şi Camelia Smicală. Nu a plecat de acasă pentru că aşa şi-a dorit, a fost nevoită să fugă de sărăcia şi atitudinea antiromânească a celor care s-au cocoţat în vârful României cu gândul la jaf. 

Dar politicienii care au obligat-o să plece de acasă sunt şi aceia care au părăsit-o dincolo de graniţe. Iar ea nu este singura, căci alături de ea 4 milioane de români nu dispun de protecţia statului român. Avem dincolo de graniţe o mică ţară, iar de drepturile acestora nu se ocupă absolut nimeni. Situaţia lor este de-adreptul inacceptabilă, abandonaţi  şi lăsaţi pradă abuzurilor altor state, cu interese ce nu sunt apărate de nimeni decât de ei însăşi. 

Sunt state care pornesc războaie pentru fiecare cetăţean al lor. Orice explicaţie ce li se oferă este apă de ploaie şi nu prezintă interes, căci scuze şi legi aberante găseşti tot timpul. 


Dar să te baţi de unul singur cu un stat nu este deloc uşor

Citeste mai mult: adev.ro/q5f8xc


Vezi și:

Alte peste 300 de articole publicate în portalul NewsNet Creștin despre Cazul Smicală!▲ ▲ ▲ TOPUL celor mai citite articole din ultima săptămână (selecție automată) la momentul publicării articolului de mai sus:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.