După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 12 februarie 2020

Conferința Awakening cu Dylan Long și Matthias Kaufmann la Cluj-Napoca


Detalii

Evenimentele Awakening au ca și scop revelarea prezenței lui Dumnezeu. Inima noastră pentru aceste întâlniri este ca tu să te întâlnești personal cu Isus. Nu vrem să fie doar o altă conferință, ci vrem să îl lăsăm pe Duhul Sfânt să conducă aceste întâlniri și vrem ca El să fie focusul nostru.


Nu vrem să promovăm o anumită confesiune sau o biserică, ci ne dorim să îl căutăm împreună pe Isus. Cu cât facem mai mult acest lucru, cu atât vom deveni tot mai mult ca El, iar aceasta este cheia trezirii spirituale și a transformării pentru familiile noastre, pentru orașul nostru și pentru națiunea noastră!



Participarea se face pe bază de înscriere în următorul link:



SÂMBĂTĂ - THE OFFICE



9.30-10.00: ÎNREGISTRARE



10.00-11.45: SESIUNEA 1



11.45-12.00: PAUZĂ DE CAFEA



12.00-14.00: SESIUNEA 2



14.00-18.00: PAUZĂ DE PRÂNZ + OUTREACH



18.00-21.00: SESIUNEA 3



DUMINICĂ - CINEMA FLORIN PIERSIC



11.00-13.00: ECHIPA AWAKENING EUROPE LA CASA TÂMPLARULUI CLUJ (intrare liberă, fără înregistrare)



INVITAȚI:



Matthias Kaufmann



Matthias s-a născut în Germania, Munich. Viața lui a fost atinsă de Dumnezeu într-o călătorie misionară pe care a făcut-o în Asia de Est în 2013-2014. Apoi a urmat cursurile Bethel School of Supernatural Ministry in Redding, SUA, în 2014-2016. În 2017, Matthias s-a căsătorit cu Julia, care a crescut ca și copil de misionari în Japonia. Inima lor este să vadă suflete mântuite în Europa și să vadă trezirea în Germania.



Dylan Long



Dylan este un tânăr pasionat să vadă suflete mântuite. Dorința lui este ca oamenii nu doar să creadă în Isus, dar să și trăiască ca El. Visează ca oamenii, tineri și bătrâni, să treacă de la un sistem teoretic de gândire la un stil de viață autentic trăit cu Isus. Dylan s-a născut în Zimbabwe și a fost crescut în Africa de Sud, având o moștenire spirituală. Face parte din a treia generație a familiei lui care a absolvit Bethel School of Supernatural Ministry din California. Acolo Dumnezeu i-a schimbat viața și i-a vorbit: 'Ce este mai important pentru tine? Frica de oameni sau mântuirea sufletelor?' De atunci, el îl slujește pe Dumnezeu și ajută la echiparea altor slujitori.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.