După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 29 ianuarie 2020

Tot mai multe persoane ,,transgender’’ regretă operația de schimbare de sex și doresc să se întoarcă la o viață normală...

Militanții LGBT continuă campania de excludere a persoanelor ,,transgender” care doresc ca înfățișarea lor să reflecte din nou sexul lor.

14 Ianuarie 2020 (American Thinker): Este o reacție foarte surprinzătoare, dar militanții LGBT continuă campania de excludere a persoanelor transgender care vor ca înfățișarea lor să reflecte din nou sexul lor inițial.

Charlie Evans se potrivește profilului unui ,,fost transgender” care s-a simțit exclus de membrii LGBT și care a fost etichetat ca ,,trădător”. Ea și-a propus în mod naiv să ajute adolescenții să evite aceleași ,,greșeli oribile” pe care ea le-a comis când a început tranziția la genul masculin la vârsta de 17 ani. Ea a început să trăiască ca un băiat, legându-și bustul și răzându-și capul.

Izbucnirile acestui fenomen bizar au început în urma apariției lui Evans la un canal popular de televiziune, Sky News, în Regatul Unit. Sute de foști transgenderi care (de asemenea) ,,simt un fel de contagiune socială”, spune Evans, au contactat-o, dorind să facă același lucru.

Evans i-a înfuriat în continuare pe cei de stânga prin fondarea unei asociații non-profit care afirmă problema chiar prin numele pe care îl are,, Detransition Advocacy Network (Rețeaua de susținere pentru cei care se întorc la sexul inițial)” în Anglia. Transsexualii au solicitat ajutorul lui Evans, fiind contactată din diferite țări din întreaga lume.

Regretele lui Evans și a altora ca ea nu au putut veni într-un moment mai nepotrivit pentru comunitatea LGBT. Aceștia nu își permit să aibă sute de transsexuali care doresc să revină la sexul initial, care să stea între ei și visul lor de a-i determina pe tot mai mulți contribuabili să suporte facturile pentru așa-numitele proceduri de schimbare de gen.

Aparent, ,,foștii transsexuali” eșuează să se încadreze în narațiunea lor romantizată cu privire la modul de realizare a ,,incluziunii de gen”. Militanții de stânga nu pot fi deranjați cu examinarea detaliilor tragice cum ar fi devastarea sănătății și a vieților distruse a transsexualilor, ci mai degrabă trebuie să rămână cu ideologia lor pe care o impun publicului.

Căutând standardul de aprobare al aurului, militanții transgender au afișat în mod proeminent declarația făcută de ACLU, sumarizând scopul lor economic: ,,o recunoaștere generală în America că îngrijirile ce țin de procesul de schimbare de gen reprezintă un suport de bază pentru persoanele transgender, citând ACLU ,,... (și) că nimănui nu ar trebui să i se refuze acoperirea acestor costuri".

Cei mai mulți politicieni știu încotro se îndreaptă argumentul ideologic și ei urcă la bordul trenului activiștilor de gen- și nu fără banii tăi.

Fostul guvernator al statului Massachusetts, Deval Patrick, i-a obligat cu succes pe contribuabili să subvenționeze operațiile de schimbare de gen prin extinderea acoperirii Medicaid. Și de ce să se oprească aici? Guvernatorul Patrick a fost lăudat de cei de stânga pentru avansul fără precedent al statului său în legislația cu privire la sănătate: asta însemnând că a vizat cele mai adânci buzunare din industria asigurărilor medicale.

Asiguratorilor privați de asistență medicală le este interzis să refuze cererilor membrilor care suferă de disforie (tulburare a dispoziției predominant depresivă) sexuală și care urmează diferite operațiuni de schimbare de sex, potrivit Diviziei de Asigurari din Massachussetts.

Acesta este vârful icebergului subvenționării. Oregon și California au promovat o campanie de a oferi Medicaid și Medicare fonduri pentru proceduri de schimbare de gen.

Acum chiar și pacienții în vârstă pot opta pentru asigurare de sănătate legată de gen prin Medicare (cererile sunt gestionate de la caz la caz, potrivit site-ului guvernului). Fără îndoială, votanții pot să se aștepte la mii de pagini de legislație în curs de apariție cu privire la subvenționarea acestor proceduri în 2020.

Contribuabilii trebuie să pună la îndoială mai mult decât subvențiile pentru operații de schimbare de gen, ei trebuie să se întrebe dacă politicienii lor sunt la curent cu riscurile serioase și de durată a procedurilor transgender.

Un medic din Los Angeles a abordat subiectul evident, dar rar discutat, al periculosului tratament de dinaintea operației și regimul chirurgical. ,,Un pacient căruia i se administrează doze puternice de hormoni pentru schimbare de gen, trebuie să ia în considerare efectele potențial catastrofale ale perturbării complete a funcției fiziologice normale a corpului”, spune el. FDA a primit deja 24.000 de rapoarte despre reacții adverse la hormonii de încrucișare a sexului, care includ acum blocarea pubertații pentru copiii care se ,,identifică” cu celalalt sex.

O organizație mondială din domeniul sănătății a recunoscut că tratamentele pentru schimbarea de gen ,,pot provoca tulburări corporale permanente și sunt, în general, ireversibile", potrivit Asociației Profesionale Mondiale pentru Sănătate Transgender (WPATH).

Dovada probelor clinice scoate la iveală aberația „visului curcubeului” cu privire la „tranziția” sigură. Acest lucru înseamnă că ideologia de gen nu poate salva transsexualii care suferă acum și a căror sănătate e distrusă și se confruntă cu tulburări și mai grave (inclusiv cancer, diabet, osteoporoză severă etc.)

Rar, dar mai apar și în media cazuri de regret din cauza schimbării de gen.
Mike Penner, scriitor pentru Los Angeles Times, s-a întors în redacție ca Christine Daniels după operație. Colegii l-au acceptat, chiar și după ce Mike a decis să se întoarcă la sexul său inițial. În mod tragic, reporterul a devenit o altă statistică transgender. El s-a sinucis in 2009.

Numărul lor crește, potrivit website-urilor non-profit. Walt Heyer - care a făcut operația de schimbare de gen și apoi a revenit la cel inițial, crede că acest fenomen este mult mai comun decât publicul a fost lăsat să creadă. Acesta este motivul pentru care a lansat website-ul www.sexchangeregret.com.

,,Oamenii nu se bucură de viață după ce se supun operației de schimbare de gen”, afirmă Heyer pentru National Review. Așa că tot timpul este tulburător pentru mine și mă întreb de ce am plăti pentru ceva care este (va fi) mai dăunator decât dacă am lăsa persoana în pace și ne-am ocupa de componenta psihologică.”

În cea de-a șasea carte a sa, Supraviețuitorii Vieții Transexuale, acesta prezintă o colecție de 30 de experiențe a unor oameni care regretă procedurile de schimbare a genului, cuprinzând experiențele dureroase a celor care s-au lăsat prinși în ceea ce se numește transmania. Cel mai dureros este faptul că supraviețuitorii povestesc că au fost presați de social media, corectitudine politică, sau chiar de autoritațile școlare în decizia de a-și schimba sexul.

Blair, care deține un Record Mondial Guinnes pentru cele mai multe așa-numite operații de schimbare de gen, s-a supus în mod șocant unui număr de 167 de proceduri. El și alții lasă să se simtă ca și cum mișcarea transgender a devenit o industrie în care se fac bani într-un mod dezgustător. Nimic din toate acestea nu se găsește pe ,,blogul drepturilor” al ACLU.


O mențiune pentru contribuabili: În general, contribuabilii nu cunosc costurile atașate operației de schimbarea de gen. Proceduri, care acum subvenționate de stat includ: operația de bază ,,de la bărbat la femeie” variază între $25,000 și $50,000, incluzând eliminarea testiculelor, mărirea bustului și chirurgie genitală” iar ,,de la femeie la bărbat” de la $30,000 la $50,000, acoperind masectomia, reconstrucția toracică, reducerea areolară și chirurgia genitală” potrivit Centrului Philadelphia pentru Chirurgie Transgender.




▲ ▲ ▲ TOPUL ZILEI al celor mai citite articole din ultima săptămână (selecție automată):

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.