După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 8 ianuarie 2020

„Salvați de clopoțel” revine în această vară, după 30 de ani de pauză. De data aceasta însă cu J.J. Totah, care vrea să fie asimilat drept femeie, deși s-a născut bărbat...

Serialul de care adolescenții români s-au îndrăgostit în anii ’90 va avea o continuare. La 30 de ani de la lansarea sa în SUA, „Salvați de clopoțel” revine, de data aceasta în mediul online.
Continuând acțiunea abandonată în 1993, noua serie Salvați de clopoțel va spune povestea altor elevi de liceu transferați la Bayside High, în cadrul unui program inițiat de guvernatorul Californiei, Zack Morris.
Din distribuția serialului din 2020 fac parte Mario Lopez (A.C. Slater) și Elizabeth Berkley (Jessie Spano), pe care i-ați văzut și în serialul original. Mark-Paul Gosselaar (Zack Morris) și Tiffany Thiessen (Kelly Kapowsky) nici nu au fost invitați să joace în cele 10 episoade ale continuării.
Însă, distribuția noului serial este completată de Josie Totah, cunoscută din serialele Glee și Jessie, dar și din filmul Spider-Man: Homecoming. Aici va juca rolul unei majorete de la liceul Bayside, care este deopotrivă admirată și temută de colegii ei.
Josie Totah, care în trecut se recomanda J.J. Totah, a recunoscut într-un articol publicat în revista Time că vrea să fie asimilat drept femeie, deși s-a născut bărbat.
„Mă identific drept femeie, în mod special ca femeie transgender. Iar numele meu este Josie Totah”, spunea actrița în revista Time.

▲ ▲ ▲ TOPUL ZILEI al celor mai citite articole din ultima săptămână (selecție automată):


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.