sâmbătă, 4 ianuarie 2020

Copii de 6 ani obligați să scrie scrisori de dragoste LGBT pentru a-i învăța să accepte diversitatea...

Unul dintre beneficiile unei țări ca Anglia, o țară ca afară, este faptul că la șase ani copiii sunt obligați să scrie scrisori de dragoste în care joacă rol de poponar, potrivit unui videoclip recent al BBC Radio Manchester.
Acțiunea se petrece în școala primară Bewsey Lodge Primary School, în cadrul căreia tovarășa profesoară Sarah Hopson îi pune pe elevii ei să se plaseze în rolul prințului Henry și să scrie o scrisoare prin care îi cere servitorului masculin Thomas să se căsătorească cu el.
Această școală îi învață pe copii despre relațiile LGBT de la o vârstă fragedă”, explică textul din videoclip. „Această clasă de copii de 6 ani învață despre căsătoria homosexuală […] toate vârstele participă la lecții LGBT.”
Tovarășa Hopson mai spune, cu mai mult sau mai puțin sens,  “Cu cât pot să fie mai acceptanți la această vârstă nu vor trebui să faca față mai târziu în viață pentru că copiii vor accepta acum această diversitate din jurul lor.”
Bewsey Lodge este o școală progresistă care se mândrește că a împins limitele cu privrie la promovarea homosexualității și a “fluidității de gen” asupra copiilor mici.  Are uniforme neutre de gen, iar site-ul său web declară că „orice formă de homofobie, transfobie și bifobie este inacceptabilă” și postează un cod de conduită care declară „respect” pentru „identitatea de gen”, „căsătoria” sau „orientarea sexuală” a oricui. “
Programul enumeră „Diversitatea și egalitatea (sub toate formele sale)” ca unul dintre conceptele sale generale, cu obiective pentru a-i învăța pe elevi „să fie un membru productiv al unei comunități diverse” și despre „drepturile și responsabilitățile lor ca membri ai unor comunități diverse. “
Mai exact, solicită învățarea despre „surse de sprijin și reasigurare” pentru „diversitatea în atracția sexuală și dezvoltarea sexualității”, „diferența dintre sex, identitate de gen și orientare sexuală”, recunoașterea „diversității în atracție sexuală”, înțelegere a “terminologiei acceptate” pe teme LGBT, „ nevoia de a contesta ”„ limbajul și comportamentul sexist, homofob, transfob și disabilist ”și multe altele.
În Junie, Bewsey Lodge a acceptat un premiu de bune practici “Educă si Celebrează” pentru munca lor în ceea ce privește îndoctrinarea copiilor cu ideologie de gen.
„De ce să nu-i înveți abilități de viață, cum să gătească, cum să spele și să folosească fierul de călcat, cum să gestioneze banii și să economisească, să înveți despre conturile bancare și ipotecile?”, A întrebat unul. Un altul a atacat școala pentru „impunerea unei agende pentru adulți copiilor mici, pe care nu îi interesează subiectul dacă nu sunt obligați de adulți.”

Copiii „trebuie să fie copii atâta timp cât pot fi”, a lamentat un al treilea comentator care s-a opus introducerii agendei homosexuale în școli.
Sursa: LifeSiteNews

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.