După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 2 ianuarie 2020

Germania: Cor de copii: „Bunica mea e o scroafă poluantă”. Ideologia Greta Thunberg face victime

Momentul „artistic” a fost prezentat la televiziunea WDR. Durează un minut și jumătate și între timp a fost șters din arhiva televiziunii, relatează EVZ.
Corul, format numai din fetițe, este prezentat cu mândrie de un crainic de la WDR, filiala din zona Germaniei de Vest a ARD, având sediul la Köln: „Știu să cânte și știu să fie curajoase”.
După care fetițele își încep cântecelul sinistru:
„Bunica conduce un motor în coteț. Consumă 1000 de litri de benzină super pe lună. Bunica este o scroafă bătrână și poluantă.”
„Bunica își frige în fiecare zi câte un cotlet, un cotlet, un cotlet. Carnea costă mai nimic. Bunica este o scroafă bătrână și poluantă.”
La sfârșitul cântecelului, inocentele cântărețe fixează camera cu o privire amenințătoare și spun: „We will not let you go with this – „Nu vă vom lăsa să scăpați așa ușor”. Este una dintre frazele rostite de Greta Thunberg în discursul său de la tribuna ONU, din septembrie.

Ca și cum toate astea nu ar fi fost suficiente, după câteva zile un colaborator al postului WDR, Danny Holek, a scris pe Twitter, răspunzând celor indignați de cântecelul micilor activiste:
„Bunica voastră nu este doar o #Umweltsau (scroafă poluantă). Ci o #Nazisau (scroafă nazistă).”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.