După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 3 ianuarie 2020

Tony Berbece 🔴 Anormal...


Da, este anormal să ai cizme roșii, de lac și cu toc, bărbat fiind. Oricât ați încerca să aduceți “moda Conchita Wurst” și la noi, vă spun că veți obține doar repulsie din partea oamenilor.

Da, este anormal să te coafezi și fardezi ca o femeie, dar să ai mustăcioară pana corbului. Barba sau mustața nu au nimic de a face cu șuvițele acelea de domnișoară și unghii vopsite. În creierele oamenilor normali tot “Error 404” va apărea.

Da, este anormal să gesticulezi ca o femeie, dar să ai palmele acelea osoase de bărbat. Nu-i normal să dai ochii peste cap mai evident ca o femeie și să ți se vadă “măruțul lui Adam” sub barba aceea masivă.

Omule, Dumnezeu te iubește și pe tine și te poate scoate din confuzia în care trăiești. Va veni vremea în care vei simți toată povara aceasta a păcatului și poate că o simți deja. Poate că atunci când ești singur și se iau de pe tine luminile reflectoarelor bagi capul în pernă și plângi. Poate că ai fost abuzat și apoi aruncat ca o cârpă murdară de câtre alți oameni stricați de păcat.

Isus te vrea, El poate să te schimbe și să ierte tot trecutul tău, El poate arunca în marea iertării toate mizeriile din viața ta. Satana vrea să te folosească ca un trofeu, ca o propagandă pentru păcatele sale, iar la sfârșit te va arunca precum l-a aruncat pe Iuda în ghiarele disperării. Satana te minte că nu mai poți fi iertat, că a pus ghiarele pe tine pentru totdeauna. Dar asta e o minciună, Dumnezeu te iubește mult și poate să facă din tine o făptură nou. Permite-i!

Cu insistență pentru o oaie pierdută,
Toni Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.