După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 22 ianuarie 2020

Peter Costea 🔴 Completări la articolul "Cartea pierzătoare a noilor conservatori" scris de Mihai Dumitru


În toamna trecută, Mihai Dumitru a publicat un articol informativ privind mișcarea conservatoare din România, în care suntem menționați și noi, mișcarea pro-familie din România, cât și eu, pe nume. Am reținut ideea de final a articolului în care Mihai părea să indice că în România au mai rămas doar trei (3) grupuri autentic conservatoare: (1) colegii de la AD; (2) mișcarea conservatoare a colegului nostru George Simion de la AUR; și (3) mișcarea pro-familie din România. [Link: www.adevarul.ro]

Comentariile lui Mihai au nevoie de câteva ajustări ori completări privind impresiile dânsului despre mișcarea pro-familie din România. Personal, eu nu am „legăturile” din „mediile conservatoare din SUA” pe care le menționează el, nici nu mă „învârt” în „cercurile” menționate de el. Penuria de timp, clienții și pasiunea pentru promovarea valorilor în spațiul public din România și Europa nu îmi permit timpul necesar pentru a cultiva legături de genul celor menționate de Mihai.

De fapt, o observație generală privind comentariile despre mișcarea pro-familie care apar ocazional în presa românească este că uneori le lipsește acuratețea. Majoritatea celor care scriu, o fac din auzite. Cei care scriu despre noi rar ne sună ori ne contactează să ne cunoască, să ne întrebe ce ne motivează ori de ce suntem implicați în spațiul public. Scriu despre noi, dar nu vorbesc cu noi.

Consider că ar fi fost util pentru Mihai să menționeze scorul obținut la europarlamentare și eforturile pe care le-am făcut noi. Toți împreună am obținut 1,45% din voturi și am construit un bazin electoral de 150.000 de votanți. Pe parcursul a doar 6 luni de muncă. E un rezultat totuși bun, care merită să fie menționat și apreciat. Mi-ați dat mai multe voturi (și vă mulțumesc din nou) decât are în spatele lui oricare parlamentar.

Comentariul lui Mihai dezamăgește și pentru că repetă informații probabil din auzite, dând impresia că cei care promovează conservatorismul în România au „declinat propunerea de colaborare”. Nu tocmai. Discuțiile care se poartă în regim confidențial rămân confidențiale.

Dacă Mihai m-ar fi contactat înainte de a scrie articolul lui, ar fi aflat detalii importante care ar fi meritat să le cunoască. Ar fi aflat că există relații de colaborare între grupurile conservatoare din România. Nici unul dintre noi nu este un lone wolf. George Simion a participat la conferința pe care am organizat-o cu voluntarii din campania mea la europarlamentare la Brașov în septembrie.

George m-a impresionat prin modestia, respectul deosebit și mai ales răbdarea lui. A ascultat cu atenție la fiecare discurs care s-a ținut și după aproape patru ore a luat și el cuvântul, apreciind ceea ce mișcarea pro-familie din România face, arătându-și disponibilitatea de a colabora. La fel și noi. Am făcut și o poză cu el pe care, din câte îmi amintesc, a postat-o pe Facebook.

De mulți ani mă cunosc îndeaproape și cu colegii lui George. Cu ei am relații strânse. Din 2006 încoace am lucrat împreună la diverse proiecte de interes comun din care a beneficiat întreaga mișcare pro-familie și pro-viață din România, fără deosebire de apartenența confesională ori etnică. Relațiile au fost întotdeauna amiabile și de un respect deosebit.

Sunt deci convins că vom putea colabora și în viitor, așa cum am făcut-o deja de aproape 14 ani.




▲ ▲ ▲ TOPUL ZILEI al celor mai citite articole din ultima săptămână (selecție automată):

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.