După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 13 ianuarie 2020

Gabriel Purcăruș 🔴 Soarta vedetelor: zeci de mii de admiratori, zero prieteni...


Însă nu asta vrem cu toții? Nu cumva primim ceea ce am căutat? Adulație și avere in loc de iubire și părtașie ?

Acum vreo 10 ani, o prietenă din Canada - fată foarte drăguță dealtfel -care de fiecare dată când publica ceva pe Facebook primea sute de like-uri și comentarii admirative a trebuit să se mute in alta locuință.
In ziua respectivă compania de “mutanți” nu a putut trimite oamenii la timp iar fata trebuia sa elibereze vechea locuința înainte de ora 12:00.

In disperare de cauza, a postat pe Facebook o cerere de ajutor. A primit bineînțeles din nou foarte multe like uri și urări de succes, dar în final s-au prezentat numai doi sa o ajute la carat mobila.

Exista admiratori, exista prieteni cu care ne place sa stam de vorba ore in șir, și exista cei ce sar in ajutor la necaz. Bineînțeles ca aceeași oameni pot fi simultan in cele trei categorii, dar in ultima se găsesc foarte putini.

“Don't worry about your bank account. Worry about how many people will show up to your funeral” - zice un clasic in viața.

Iar altul completează: “that depends of the weather...”.

Concluzie - înconjurati-va de familie, cultivați prieteniile reale, mergeți la biserica, rugati-va să-l cunoașteți pe Dumnezeu cât mai repede posibil și puneți toate acestea înaintea goanei după bani și faima - care astăzi sunt dar mâine se duc ca valul.

Zidiți pe stâncă, nu pe nisip.
Gabriel Purcăruș

▲ ▲ ▲ TOPUL ZILEI al celor mai citite articole din ultima săptămână (selecție automată):

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.