luni, 13 ianuarie 2020

Nu există persoane transgender / transexuale


NU există nici o femeie care s-a născut bărbat. Nu există persoane transgender. Există doar persoane tulburate mintal care au o tulburare numită disforie de gen. Și, în ultima vreme, adolescenții care nu au de fapt disforie de gen, pretind că sunt transgender deoarece propaganda marxistă în mass-media (uneori adusă în școlile publice) a pus-o la modă, trendy.
De fapt, cuvântul gen nu se aplică cu adevărat personelor, ci substantivelor și pronumelor. Genurile pentru aceste cuvinte în engleză sunt masculin, feminin și neutru.
Substantivele au gen. Persoanele au sex. Sexul persoanelor este masculin și femininNu există alte sexe. Există anomalii, defecte din naștere, pentru care o persoană ar putea avea o anatomie urinară / reproductivă incompatibilă cu bărbați sau femei, dar niciuna dintre aceste anomalii nu este un al treilea sex.
Sexul a evoluat astfel încât speciile își puteau diversifica genomul între organismele lor membre, fără a fi nevoie să depindă pe mutații. [...] Noțiunea (foarte recentă) că există sex în plus față de bărbați și femei este falsă, și este de fapt un atac la civilizație din partea marxiștilor care doresc să răstoarne elita naturală, elita meritului și să o înlocuiască cu ei înșiși.
SURSA The National Vanguard – autor David Sims

▲ ▲ ▲ TOPUL ZILEI al celor mai citite articole din ultima săptămână (selecție automată):

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.