După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 13 ianuarie 2020

Nu există persoane transgender / transexuale


NU există nici o femeie care s-a născut bărbat. Nu există persoane transgender. Există doar persoane tulburate mintal care au o tulburare numită disforie de gen. Și, în ultima vreme, adolescenții care nu au de fapt disforie de gen, pretind că sunt transgender deoarece propaganda marxistă în mass-media (uneori adusă în școlile publice) a pus-o la modă, trendy.
De fapt, cuvântul gen nu se aplică cu adevărat personelor, ci substantivelor și pronumelor. Genurile pentru aceste cuvinte în engleză sunt masculin, feminin și neutru.
Substantivele au gen. Persoanele au sex. Sexul persoanelor este masculin și femininNu există alte sexe. Există anomalii, defecte din naștere, pentru care o persoană ar putea avea o anatomie urinară / reproductivă incompatibilă cu bărbați sau femei, dar niciuna dintre aceste anomalii nu este un al treilea sex.
Sexul a evoluat astfel încât speciile își puteau diversifica genomul între organismele lor membre, fără a fi nevoie să depindă pe mutații. [...] Noțiunea (foarte recentă) că există sex în plus față de bărbați și femei este falsă, și este de fapt un atac la civilizație din partea marxiștilor care doresc să răstoarne elita naturală, elita meritului și să o înlocuiască cu ei înșiși.
SURSA The National Vanguard – autor David Sims

▲ ▲ ▲ TOPUL ZILEI al celor mai citite articole din ultima săptămână (selecție automată):

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.