După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 24 iulie 2018

„De ce sunt «păstorii» înarmați cu AK47 și cine îi înarmează?”

de Cătălin Sturza, Facebook
Sute de creștini au fost uciși în Nigeria de jihadiștii Fulani la sfârșitul lunii iunie. Teroriștii musulmani au folosit macete și arme de foc pentru a masacra cel puțin 200 de creștini, în doar două zile – conform Christian Today. Dintre aceștia, 120 de creștini au fost uciși într-o ambuscadă, în timp ce se întorceau de la înmormântarea unei rude, conform pastorului nigerian Pam Chollom.
Unele publicații occidentale îi numesc pe Fulani „păstori”, însă faptele acestora arată că vorbim, în fapt, despre indivizi înarmați care comit acte de terorism. Dede Laugesen, activist al organizației Save the Persecuted Christians, o coaliție națională a liderilor creștini și evrei care are ca scop creșterea gradul de conștientizare în America al persecuției creștinilor, a afirmat: „Cumva, Fulani au trecut în percepția publică de la cel de-al patrulea cel mai criminal grup terorist, în 2015, la a fi numiți simpli «păstori». De ce sunt «păstorii» înarmați cu AK47 și cine îi înarmează?” Președintele nigerian Muhammadu Buhari aparține, el însuși, tribului Fulani.
În luna martie, jihadiștii Fulanii au ucis alți 225 de creștini, conform aceleiași publicații. Numărul estimat al fermierilor creștini uciși de teroriștii Fulani până în prezent se ridică la 6000 de oameni, inclusiv femei și copii. Nu am văzut știrea menționată mai nicăieri în presa românească și nici în cea occidentală.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.