După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 14 mai 2014

A fost ucis pastorul Emmanuel Razack, decan la Christian Faith Institute, Nigeria

Rev. Emmanuel Razack a fost pastor în Pentecostal Christian Faith Assembly, Nigeria şi decan în Christian Faith Institute.
Pastorul Emmanuel Razack se deplasa în Nigeria, în data de 11 mai 2014, între Abuja şi Jos, împreună cu alţi trei misionari: Kent, Josie şi Dr. Paul.
Soţia pastorului Kent povesteşte despre ceea ce s-a întâmplat:

“Cam la jumătatea drumului spre Jos, la 8 dimineaţa, s-a creat o ambuscadă. Teroriştii "fulani" înarmaţi cu AK47 au împroşcat vehiculele cu focuri de armă. Reverendul Emanuel, care conducea maşina, a fost lovit în ochi cu un glonte şi a murit pe loc, iar maşina, pierzându-şi controlul, a intrat într-un tufiş.
Printr-o minune, ceilalţi trei nu au fost loviţi de focurile de armă şi nici nu au fost răniţi în accident. Kent, Josie şi Dr. Paul au fost forţaţi de terorişti să iasă din maşină. Teroriştii fulani trăgeau în continuu în oameni, dar trăgeau şi în gol, ca să intimideze. Ei au furat tot ceea ce au găsit: paşapoarte, telefoane, laptopuri, portofele, cărţi de credit, bagajele... Atacatorii s-au mâniat foarte tare pe Kent că avea aşa de puţini bani la el şi au ameninţat că îl vor răpi. Kent le-a explicat că ei sunt misionari şi că nu au bani. Acest lucru i-a supărat şi mai tare. Ei au spus că misionarii trebuie să părăsească Nigeria şi au ameninţat că o să îi omoare pe toţi.
Teroriştii i-au obligat pe toţi să meargă spre nişte tufişuri. Kent şi Dr. Paul au fost primii. Ei se aşteptau să fie împuşcaţi pe la spate, dar mergeau în continuare, în auzul focurilor de armă din spatele lor. Kent a mărturisit că nu i-a fost deloc frică în acele momente, căci era amorţit, aşteptând clipa în care va muri şi sperând că familia şi echipa vor fi bine, şi sperând, totodată, că este în totalitate ok cu Dumnezeu.
Dar după ceva timp, poliţia a sosit cu un camion şi o ambulanţă, iar atacatorii au fugit. Supravieţuitorii, precum şi trupurile moarte, printre care şi cel al lui Emanuel au fost transportate.
David, fratele mai mic al lui Emanuel, a mers să dea ştirea despre moartea lui. Emanuel avea 3 copii mici: de 5 ani, 3 ani şi un bebeluş, abia născut în ianuarie. Pentru soţia lui, Joyce, aceasta este o mare încercare. Vă rog să o susţineţi în rugăciune pe ea şi familia ei.
Pastorul Emanuel Razack a fost un slujitor credincios. Emanuel a lucrat pentru Dumnezeu peste 22 de ani, a fost iubit de toţi din jur şi tot ce a făcut a fost de mare valoare.

Vă rugăm să vă rugaţi pentru Joyce şi familia îndoliată.”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.