După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 24 iulie 2018

Tony Berbece 🔴 Din Sodoma și Gomora nu iese nicio familie întreagă...

Stăteam și meditam la istoria tristă a acestor cetăți depravate. Dumnezeu se mai îndură de o singură familie pentru care trimite “gărzi speciale” pentru a o scoate afară, însă era deja prea târziu pentru ea, nu ajunge întreagă la locul de scăpare. Păcatul deja le mâncase sufletul cum a făcut cu mulți astăzi.
Părem doar niște spectatori simpli și nevinovați înconjurați de imoralitate, dar defapt tăcerea noastră este îngrăsământul cel mai bun pentru ei, luăm parte la mizeriile lor. Lăsându-i să-și dea legi, să dicteze tonul, să ne pângărească Bisericile, credința, cugetele și familia, lăsăm pe nesimțite să ne intre depravarea în suflete.
Aud că în Anglia, într-un orășel, au interzis publicitatea pentru evanghelizarea făcută de Franklin Graham. Tot în Anglia zeci de mii de oameni au protestat împotriva președintelui Trump doar pentru că e de partea familiei și a tăiat în America elanul acestei depravări. În România se fac tabere de reeducare a tinerilor pentru a le stoarce orice altă fărâmă de cuget și moralitate. Sunt hoți, cred că în mediile sărace vor putea momi suflete cu o vacanță pentru ca apoi să le învenineze cu rodul minții lor blestemate. Diavolul e șiret.
Soția lui Lot era “streight” dar iubea Sodoma, a nesocotit porunca lui Dumnezeu și s-a uitat înapoi cu regret la faptul că prietenii aceia ciudați care voiau să-i violeze musafirii erau pedepsiți. Fetele lui Lot erau deja în metastaza spirituală, când au ajuns departe de mirosul de fum și pucioasă au uitat imediat că Dumnezeu pedepsește păcatul și au ispitit pe tatăl lor cu alcool urmând apoi alte urâciuni.
Dumnezeu va judeca aspru și Europa și orice altă parte a lumii în care spurcăciunea aceasta a pătruns. Nu vor veni vremuri de pace, ci de judecată. Rugați-vă ca cei ce primesc îndreptarea să scape!
Tony Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.