După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 7 iulie 2020

Noi slujitori în câmpul de misiune!

Rugăciunea noastră permanentă este aceea de a facilita trimiterea și susținerea a cât mai mulți misionari calificați, cu prioritate la grupurile neevanghelizate.
Cu bucurie vă comunicăm, dragi prieteni ai misiunii, că în data de 30 iunie, în urma interviului de acreditare, prin harul Domnului, am făcut încă un pas spre împlinirea acestei rugăciuni.
Manuel, Tabita și Georgiana, s-au echipat pentru lucrarea de misiune în cadrul CRST și doresc să-și pună viața la dispoziția Domnului ducând Evanghelia neamurilor. Ei și-au împărtășit chemarea, dorința și decizia de a sluji Domnului ca misionari înaintea membrilor Consiliului Director al APME prezenți, Rițișan Gheorghe, Berghianu Iacob, Deteșan Dumitru Mircea, Hrișcă Ileana și a directorului departamentului de mobilizare Deteșan Mircea.
Cei trei tineri acreditați, urmează să parcurgă cursul de orientare al APME pentru a înțelege mai bine care sunt valorile organizației, cadrul de relaționare în interiorul APME dar și provocările specifice de pe câmpul de misiune. După parcurgerea acestui curs vor vizita biserici pentru a solicita credincioșilor să fie alături de ei în această măreață sarcină, aceea de a duce Vestea Bună celor care nu au auzit-o niciodată.
Fie ca mâna Domnului să fie peste ei, să îi binecuvânteze și să deschidă ușile pentru ca ei să poată sluji în câmpurile de misiune pentru care i-a chemat El! Fie ca Domnul să scoată mai mulți secerători, asemeni lor, la Marele Seceriș!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.