După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 7 iulie 2020

Tony Berbece 🔴 Nu întreba...


Nu întreba cum a creat Dumnezeu pământul din nimic, negând astfel minunea. Cum nici un copil nu-și poate nega părinții doar pentru că nu-și poate explica cum el a luat ființă în pântecul mamei din “nimic” plus multă iubire.

Nu întreba cum a înmulțit Isus cinci pâini și doi pești hrănind mii de oameni, când nu poți răspunde cum dintr-un bob pus în pământ și cu puțintică apă se nasc alte zeci de boabe, iar acest miracol al rodirii și hrănirii tuturor se petrece an de an. Miracolul pus de Dumnezeu în orice sămânță de pe pământ este miracolul de care ar trebui să ne mirăm zilnic.

Nu întreba cum s-au despărțit Marea Roșie și Iordanul, când Dumnezeu ridică zilnic milioane de tone de apă în aer ca mai apoi să le verse din nou pe pământ pentru a ne uda culturile și pentru a ne răcori. El poruncește zilnic apei să se miște, iar noi numim asta “circuitul apei în natură”, deși ar trebui să-i spunem “miracolul mișcării apei în natură”.

Nu întreba batjocoritor “oare cât de frumos poate fi în veșnicie”, ci mai degrabă să zicem ca Lev Tolstoi: “Trebuie să fie bine dacă judecăm după ființele minunate care vin de acolo, copiii.” Așadar, unele întrebări nu se pun pentru că sunt prostești, cum tot Lev Tolstoi spunea că un prost poate să pună mai multe întrebări decât pot răspunde o mie de înțelepți. Unele întrebări au deja răspuns în noi și în jurul nostru, doar cei orbiți spiritual de păcate nu au răspuns la ei. Nu întreba unde e Dumnezeu când El e pretutindeni, ci întreabă-te mai degrabă unde ești tu în raport cu El.

Cu prețuire,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.