După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 16 mai 2020

Biserica RENOVATIO București anunță organizarea serviciilor de închinare în aer liber

La ce să ne așteptăm?

Admistrativ

Întâi de toate, ne așteptăm la o părtășie plină de bucurie și dor.

Unde?
La Casa Shalom din Prelungirea Ghencea 272-276.

Când?
Duminică, 17 mai, de la orele 9,30-11.00 și 12-13,30.

Cum?
Accesul este în două serii. Seria unu este formată din grupurile 1,2,3, iar seria a doua din grupurile 4,5,6. Prima serie de la 9,30, a doua serie de la 12,30.

Accesul se face în următoarele condiții:
- mască pe toată durata deplasării și slujbei;
- se procedează la dezinfectare, la intrare;
- distanța este de 1,5 m între participanți. Deși suntem în aer liber, am amplasat scaune la distanța de 2 m, ca să evităm aglomerarea;
- îmbrățișările și sărutul frățesc le amânăm ptr zilele când pandemia nu va mai reprezenta un pericol;
- Cina Domnului se dă în recipiente sigilate, de unică folosință chiar dacă o luăm împreună.
- accesul auto este permis în limita locurilor de parcare disponibile. Mare atenție unde parcați ca să nu fim pricină de ispitire.

Între cele două serii și slujbe avem un interval de o oră ca să putem elibera platforma pentru următorul serviciul religios. Putem acomoda pe serii aprox 400 persoane.

Copiii nu au acces pentru a preveni eventualele riscuri. Adolescenții pot participa.

Personele care nu pot ajunge la cele două slujbe pot veni să ia Cina Domnului pe parcursul zilei la Casa Shalom. Persoanele care nu pot veni deloc, pot anunța pe grup adresa și un samaritean Renovatio va aduce Cina.

Deși inițial Cina Domnului era pregătită pentru data de 24 mai, totuși în condițiile actuale, care se schimbă de la zi la zi, este de preferat să folosim libertatea pe care o avem acum. Fiind și prima revedere fățească după 10 săptămâni, este deosebit să putem sărbători în acest mod.

La ce să ne așteptăm duhovnicește?

La această întrebare va răspunde mesajul de duminică. Economia este ca un nor negru ce s-a întins pe cer, social ne-am fărămițat, politic suntem în ring, biserica suferă, cei mai mulți slujitori par amorțiți, credincioșii pendulează între mesaje cu flori și sicrie...
Slavă Domnului pentru Sfintele Scripturi care ne aduc viață din Dumnezeu.

Mărturisesc că sunt emoționat la gândul de a ne revedea. Dumnezeu să ne ocrotească și să ne poarte cu bine pașii spre casa Lui de închinare.

Vă așteptăm cu toată bucuria!


Vezi și:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.