După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 14 august 2017

☪ Marsilia, al doilea oraș FRANCEZ ca mărime, este deja majoritar musulman. În cât timp vor deveni francezii minoritate etnică în propria țară?


Franța se apropie cu pași repezi de colaps cultural, social și etnic. Faptul că oficialii francezi pretind că totul este sub control este mai degrabă tactica obișnuită a făptașului unei crime, care vrea să țină departe de ochii publicului adevărul. În realitate, Franța este un stat aflat pe făraș, din multe puncte de vedere…
În ultima vreme am vorbit cu mai mulți oameni care trăiesc de o viață în Franța – unii nativi francezi, alții români plecați de mult pe pământ francez. Cu siguranță opinia unor intelectuali care trăiesc realitatea de acolo este mult mai credibilă decât opinia oficialităților sioniste care conduc țara sau a presei aservite lor! Iar ceea ce mi-au relatat acești oameni este cutremurător: tot mai multe orașe franceze tind să devină majoritar musulmane, ca rezultat al unei politici de stat nebunești, total anti-naționale!
Astfel, Marsilia, al doilea oraș ca mărime din Franța, este deja majoritar musulman (un francez mi-a spus că în procent de aproximativ 70%) iar dominarea etnică musulmană s-a produs deja și în alte orașe mai mici din sudul Franței. Mai mult decât atât, musulmanii tind să ocupe și zonele de la țară, ceea ce nu se întâmpla până acum. Ce se petrece în aceste orașe franceze care devin majoritar musulmane? – Se transformă în orașe tipice pentru țările africane sau asiatice de unde provin imigranții, se enclavizează în raport cu restul țării și devin de nelocuit pentru unii dintre francezii nativi, care încep să își părăsească proprietățile pentru a se muta în nord (cei care își permit) sau chiar pentru a părăsi țara!!! Pentru o mică edificare, iată câteva instantanee din noua Marsilie:

Privind din perspectiva istoriei, putem spune că un stat fost colonial precum Franța, care a exploatat fără milă alte țări timp de secole, luându-le avuția și exploatând forța de muncă, își merită soarta; că istoria se răzbună, că roata se întoarce! Cu atât mai mult cu cât Franța, ca putere militară, s-a implicat și în ultimele decenii în conflictele din Orientul Mijlociu, punând umărul la destabilizarea unor țări arabe. Da, așa este, însă asasinarea națiunii franceze prin metisarea ei cu imigranții din fostele colonii sau din alte părți ale lumii va avea consecințe catastrofale în toată Europa, mai ales că și Germania, Austria sau țările nordice sunt victime ale aceleași politici de metisare.Deschizând ușile migrației masive, sub pretextul nevoii de forță de muncă, națiunea franceză dar și a altor state europene, se află la doar câteva generații de pierderea suveranității asupra propriei țări! Pentru că natalitatea musulmanilor este de 3-4 ori mai mare decât a nativilor europeni! Pentru că musulmanii nu vin în Europa pentru a se integra, ci pentru a-și impune propria cultură, pentru a o cuceri! Ceea ce face ca Franța, așa cum o știm, să moară în următoarele câteva decenii!
Privind situația țărilor din UE aflate sub asediul imigrației musulmane, trebuie să fim extrem de prudenți vis-a -vis de politicile de împărțire a refugiaților coordonate exact de țările care se fac vinovate de asediul islamic asupra Europei, pentru a nu ajunge asemenea lor. Tocmai de aceea, pretenția unor oficiali români că primirea unui număr mare de refugiați musulmani ar fi benefică pentru România, deoarece ar acoperi deficitul de forță de muncă, nu poate fi privită decât ca o dovadă de cretinism absolut sau un act de trădare a interesului național! Vorba aia, avem 4 milioane de români plecați la muncă peste hotare, alte câteva milioane de basarabeni care ar vrea să vină în România, pentru muncă, dar noi vrem să aducem musulmani în locul lor! Cât de mare ar fi o astfel de iresponsabilitate?
O soluție pentru protejarea intereselor României ar fi asocierea țării noastre cu țările Grupului de la Vișegrad (Polonia, Slovacia, Cehia și Ungaria) care au făcut front comun împotriva politicilor criminale ale UE privind primirea „refugiaților”. Doar că noi nu avem la conducerea țării lideri adevărați, ceea ce ne expune unui adevărat pericol! Un fost general SRI întreba în urmă cu puțin timp dacă suntem pregătiți să primim 500.000 de musulmani! Suntem?
Daniel Roxin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.