După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 16 august 2017

Noi speranțe pentru Florin Barbu, tatăl copiilor dați de englezi unui cuplu de homosexuali: „Nu am fost bine apărat de vechii avocați. Voi face orice posibil pentru a aduce copiii înapoi. Doamne Ajută-ne”

Florin Barbu, românul care a rămas fără copii după ce au fost dați spre adopție unui cuplu gay din Marea Britanie, și care a fost o perioadă în greva foamei, renunțând la acest tip de protest din cauza problemelor de sănătate cu care s-a confruntat, continuă să lupte pentru recuperarea copiilor săi, scrie ActiveNews.ro.
Acesta susține că a luat legătura cu o nouă echipă de avocați care vor încerca să găsească noi căi de atac pentru a reuți recuperarea copiilor săi.

„Am luat legătura cu un cabinet de avocatura contra cost, iar avocații de acolo după ce s-au uitat în dosar au înțeles că nu am fost apărat bine de ceilalți avocați din trecut, și au spus că au găsit încă două căi de atac, și va trebui să folosim orice mică șansă. Cei de la MAE încearcă și ei să mă pună în legătură cu copiii sper. Eu voi face orice posibil pentru a aduce copiii înapoi. Doamne Ajută-ne!”, a scris Florin Barbu pe contul său de Facebook.

Copiii au fost luați de statul englez din cauza certurilor dintre părinți și au fost dați spre adopție unui cuplu gay. În această primăvară, CEDO a refuzat punerea pe rol a unei sesizări a lui Florin Barbu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.