După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 17 august 2017

Până la armele americane, creștinismul va doborî regimul din Coreea de Nord: Credința în Hristos este considerată „o amenințare serioasă” de către regimul lui Kim Jong Un, după ce numărul creștinilor a crescut de 5 ori în patru ani

Sfârșitul regimului dictatorial din Coreea de Nord ar putea veni prin intermediul lui Iisus Hristos, mai degrabă decât prin arme, arată ultimele informații scurse din țara lui Kim Jong-Un.

Astfel, un refugiat din Coreea de Nord a precizat că numărul creștinilor din această țară este din ce în ce mai mare, în ciuda persecuțiilor inumane la care regimul îi supune pe cei care își manifestă credința. Ca o consecință, tot mai puțini nord-coreeni refuză doctrina oficială comunistă care-l proclamă zeu pe Kim Jong Un, anunță The Telegraph.

„În trecut, oamenilor le era spus să venereze familia Kim ca și dumnezeul lor, dar mulți coreeni nu-l mai respectă pe Kim Jong-Un”, a spus refugiatul coreean.

„În unele locuri, aceasta a dus la apariția șamanilor, dar creștinismul crește și își întărește rădăcinile acolo”, a adăugat acesta. „Chiar dacă oamenii știu că riscă închisoarea - sau mai rău - tot aleg să practice creștinismul și asta semnifică tot mai multe fisuri în cadrul regimului și al sistemului”, a continuat refugiatul care a dorit să-și păstreze anonimatul.

În acest moment, în Coreea de Nord numărul creștinilor a crescut de cel puțin 5 ori, anunță și Breitbart, citând cifre ale Departamentului de Stat din SUA. Astfel, de la 37.000 de creștini practicanți în 2012, acum numărul acestora a ajuns la cel puțin 200.000, precizează sursa citată.

Continuarea pe www.activenews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.