După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 15 mai 2020

Biserica Harul Lugoj anunță organizarea serviciilor de închinare în aer liber


Anunț important pentru membrii și simpatizanții Bisericii Creștine Baptiste „Harul” Lugoj

Iubiți frați şi surori,
Vestea bună pe care vrem să v-o transmitem este că duminică, 17 mai se vor relua serviciile de închinare, dar nu în incinta Bisericii, ci în aer liber.

Comitetul Bisericii a hotărât ca întrunirile religioase să aibă loc în curtea Grădiniței Harul, pe strada Cuza Vodă, în spatele sinagogii evreieşti.

Pentru a putea participa cât mai mulți dintre membrii şi simpatizanții Bisericii „Harul”, am hotărât ca programul întâlnirilor să fie următorul:

Dimineața:
ora 9,30 – 10,30 - participă persoanele al căror nume de familie este cuprins între literele A - L
ora 11,00 – 12,00 - participă persoanele al căror nume de familie este cuprins între literele M – Z

După-masa:
ora 17,00 - 18,00 – participă persoanele al căror nume de familie este cuprins între literele A - L
ora 18,30 – 19,30 - participă persoanele al căror nume de familie este cuprins între literele M - Z.

Pentru buna desfăşurare a serviciilor de închinare vă rugăm să țineți cont de următoarele reguli:

1. Respectarea normelor de igienă este obligatorie. Fiecare participant va purta mască. Persoanele care nu au posibilitatea să își procure o mască vor primi din partea echipei de organizare la intrare în curtea grădiniței.
2. La intrarea în curtea grădiniței, fiecare persoană îşi va dezinfecta mâinile cu soluția pusă la dispoziție de Biserică.
3. Fiecărei persoane care intră în curtea grădiniței i se va lua temperatura cu ajutorul unui termo-scanner.
4. Recomandăm evitarea salutului prin a da mâna cu ceilalți sau a îmbrățişărilor, iar păstrarea distanței sociale de 1,5 m va fi obligatorie.
5. Deoarece slujbele de închinare vor fi scurte, de 1 oră, rugăm participanții să sosească cu maximum 15-20 minute înaintea începerii programului, iar eliberarea locului de închinare să se facă rapid pentru dezinfectarea scaunelor de către echipa administrativă.
6. Recomandăm folosirea parcării Bisericii pentru cei care vor veni cu maşina şi folosirea curții Bisericii pentru parcarea bicicletelor.
7. Așezarea pe scaune se va face începând cu rândurile din față. Eliberarea spațiului, la finalul slujbei de închinare, se va face începând cu rândurile din spate.
8. Ar fi de preferat ca în timpul serviciului de închinare participanții să nu trebuiască să folosească toaleta. Dacă totuşi este nevoie, vă rugăm să folosiți toaletele de la Biserică (strada Plopilor).
9. Este recomandabil să aveți la dumneavoastră o sticlă de 0,5l de apă şi o umbrelă pe care să o puteți folosi dacă este prea cald sau dacă începe să plouă.
10. Este interzisă utilizarea telefoanelor mobile în timpul serviciului de închinare. Echipa tehnică este singura care va filma şi va transmite live programele.
11. Recomandăm persoanelor bolnave, celor care tuşesc sau strănută să nu participe la aceste programe, ci să ne urmărească on-line.
12. Vă reamintim să vă aduceți Biblia personală şi cartea de cântări. Neavând la dispoziție prea multă tehnologie, ele vă vor fi folositoare în timpul închinării.
13. Îi rugăm pe părinți să se asigure că regulile de desfășurare a programului și măsurile de igienă și distanțare vor fi respectate și de către copii.
14. Respectarea recomandărilor oferite de cei din departamentul administrativ, de ordine şi de cel medical este obligatorie pentru buna desfăşurare a închinării noastre.
În caz de vreme nefavorabilă, serviciile Bisericii „Harul” vor fi transmise online după programul obișnuit: Duminică – 10.00, 18.00; vineri- 19.00.

Vă îndemnăm să vă rugați pentru ziua de duminică, 17 mai.
Aşteptăm cu nerăbdare să ne reîntâlnim şi să aducem glorie Mântuitorului nostru.

Pastor
Ionel Tuțac

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.