După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 9 martie 2020

Florin Ianovici 🔴 Veștile nu sunt prea bune. Toate bisericile evanghelice sunt vizate...


Dumnezeu să lucreze

Veștile nu sunt prea bune. Prin decizia luată de Ministerul Sănătății, adunările de orice tip, cu peste 1000 de participanți, sunt interzise până pe 31 martie.

Adunările cu mai puțin de 1000 de participanți au nevoie de un aviz al Direcției de Sănătate Publică locală.

Biserica Ortodoxă s-a poziționat împotriva închiderii slujbelor bisericii, declarând că Biserica nu aparține vreunei autorități pământești, iar coronavirusul nu se ia prin rugăciune.

Pe de altă parte, Biserica Catolică s-a poziționat pentru respectarea deciziei Ministerului Sănătății și au închis slujbele unde sunt peste 1000 de participanți, motivând că nu trebuie să ispitim pe Dumnezeu care ne-a dat și rațiune, ceea ce oblige la prudență.

Primăria Capitalei a interzis în această zi manifestările din teatre, iar activitățile sportive sunt fără spectatori. Propunerea primarului general, susținut de către primarii de sector este aceea de a închide școlile și a grădințele de pe raza Bucureștiului și Ilfov, propunere care poate fi hotărâtă de către Guvern prin instituțiile abilitate.

Procedurile privind avizarea întrunirilor de sub 1000 de persoane sunt neelaborate, iar sectoarele trimit petenții la municipiu. Nu există sancțiuni cu privire la lipsa avizului pentru întrunirile de sub 1000 de persoane, dar se pot face aplicări ale legii cadru.

Toate bisericile evanghelice sunt vizate și au obligația obținerii acestui aviz de la Direcția de Sănătate Publică Locală. Nu se știe încă dacă avizul trebuie obținut pentru fiecare întâlnire în parte sau este generic.

Ar fi de dorit să ne informăm reciproc și cine cunoaște informații despre acest aviz, condiții, termene, tipul de documentație să le împărtășească.

Să ne mobilizăm la rugăciune, fiecare dintre noi.

Dumnezeu să ne vină în ajutor!

Florin Ianovici



▲ ▲ ▲ TOPUL celor mai citite articole din ultima săptămână (selecție automată) la momentul publicării articolului de mai sus:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.