După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 5 martie 2020

O nouă cercetare israeliană dezvăluie că bărbații sunt bărbații iar femeile sunt femei


Un nou studiu realizat de cercetătorii israelieni a relevat că un bărbat nu poate deveni femeie prin simpla „identificare” ca fameie și invers.

Geneticienii de la Weizmann Institute of Science din Israel au descoperit anumite gene care sunt exprimate doar la femei, în timp ce altele sunt exprimate doar la bărbați.

Profesorul Shmuel Pietrokovski și dr. Moran Gershoni au studiat 20.000 de gene, sortându-le în funcție de sex și căutând diferențe de exprimare în fiecare țesut.

În cele din urmă, au găsit în jur de 6.500 de gene cu activitate părtinitoare unui sex sau celuilalt în cel puțin un țesut, adăugându-se la diferențele biologice deja majore între bărbați și femei.
Unele dintre cele mai mari diferențe au fost în genele responsabile pentru părul corpului, depozitarea grăsimilor, dezvoltarea mușchilor și producția de lapte pentru alăptare.

Cercetătorii au mai descoperit că în plus, sexul biologic joacă un rol în prevenirea anumitor boli. De exemplu, unele gene exprimate doar în ventriculul stâng al inimii la femei lucrează pentru a le proteja inima de boli până când femeile ajung la menopauză. O altă genă, în ficat, procesează medicamentele diferit în funcție de sex.

În esență, cercetarea lor înseamnă că mai mult de 21% din întregul genom uman, care este compus din aproximativ 30.000 de gene, se bazează pe sex - ceva ce o operație de schimbare de sex și hormonii nu pot înlocui.

Mat Staver, fondator și președinte al Liberty Counsel, spune că această cercetare afirmă creația lui Dumnezeu.

"Acest studiu recent realizat de Weizmann Institute of Science din Israel dovedește în continuare că nu poți păcăli Mama Natură", a spus Staver. Zicala ,,cuget, așadar, exist "este cel mai bine să o lăsăm filozofiei și nu științei. Confuzia de gen este mentală, nu fizică sau biologică. Dumnezeu a făcut bărbați și femei și nici un protest nu va schimba ordinea creată natural."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.